'

Spatiu De Joaca 8In1

Little Tikes
4.250,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Little Tikes
Cod produs - SKU LT440W0

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LT440W0
Categorii
Brand
Varsta
1 - 3 ani
Pentru
Unisex
Dimensiune
416.05 X 113.92 X 16

Descriere

Spatiu de joaca de la Little Tikes include 8 locuri de joaca diferite. Distractia va fi mereu in toi, iar cei mici nu se vor plictisi. Doua tobogane cu o panta lina vor fi atractia copiilor mari si mici. In plus, setul include pereti de catarare si un tunel. Copiii vor fi in siguranta deplina si vor zambi intreaga zi, pentru ca mai apoi sa doarma profund, visand la noi si noi aventuri prin care vor trece urmatoarea zi. Dimensiunea produsului este reglabila astfel incat sa se poata incadra in orice spatiu de joaca. Varsta minima recomanadata: 2 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review