'

Tobogan Galben

Little Tikes
740,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Little Tikes
Cod produs - SKU LT42631

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LT42631
Categorii
Brand
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani
Pentru
Unisex
Dimensiune
95.1 X 158.5 X 100.5
Taguri

Descriere

Senzatia pe care o ai atunci cand aluneci cu viteza pe un tobogan ramane intiparita in minte o viata intreaga, fiind una dintre cele mai distractive activitati desfasurate in perioada copilariei. Iar tobogdanul de la Little Tikes nu face exceptie de la regula, ba din contra. Ideal pentru dezvoltarea echilibrului si coordonarii copilului, toboganul ii va asigura celui mic amintiri de neuitat. Usor de asamblat si de pliat, rezistent la lumina soarelui si la variatiile de temperatura, ii va oferi copilului tau propriul parc de distractii in spatele casei. Alaturi de prietenii lui, cel mic isi va consuma energia in aer liber, urcand scarile toboganului si alunecand usor. Podusul poate fi folosit de 1 copil, cu o limita de greutate de 34 kg. Varsta recomandata 2ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review