'

Masina De Politie Blindata

Playmobil
220,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM9371

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM9371
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Vehiculul de transport de bani de la Playmobil tocmai a fost incarcat si acum porneste la drum. Totul pare linistit, ambii ofiteri sunt relaxati si isi vad de drum, pana cand brusc un gangster lacom apare, pe ATV-ul sau incercand sa opreasca transportatorul de bani. Ce se intampla! Ofiterul de la volan franeaza si chiar ii deschide usa din spate gangsterului. Sunt impreuna si in cel mai scurt timp reusesc sa goleasca transportorul de bani si sa fuga, insa politia a fost deja informata, nu vor ajunge departe! Partea superioara a transportorului de bani este detasabila, iar usile din spate pot fi deschise.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review