'

Dragons - Gobber Si Lansatorul De Oi

Playmobil
190,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM9461
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM9461
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Alaturati-va lui Gobber cu lansator de oi si participati la cele mai noi si interesante sporturi de curse de pe insula Berk. Acum ca vikingii si dragonii sunt prieteni, fiecare calaret face echipa cu balaurul pentru a vedea cine poate prinde cele mai multe oi si le arunca in cosul marcat pentru a acumulat cat mai multe puncte. Gobber lanseaza in aer oile vizate si echipe diferite de dragoni se intrec si sar pentru a le prinde. Oaia neagra are punctajul cel mai mare, deci asigurati-va ca tineti cont de acest lucru! Jucati-va doar cu acest set sau combinati-l cu oricare dintre celelalte seturi de echipa PLAYMOBIL (9246, 9247, 9458-9460 - vandute separat). Setul include: Gobber, catapulta de oaie, cosuri marcate, doua oi albe, o oaie neagra si multe alte accesorii. Varsta recomandata: 5 ani+. Nu necesita baterii. DreamWorks Dragons © 2018 DreamWorks Animation LLC. Toate drepturile rezervate.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review