'

FORTAREATA BANDITILOR BURNHAM

Playmobil
900,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70221
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70221
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
6 - 9 Ani, +9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Aceasta fortareata impresionanta gazduieste razvratitii Banditi Burnham . Fortareata Banditilor Burnham de la PLAYMOBIL se intinde cu mandrie peste muntele de foc din roca vulcanica Tunurile de foc si poarta puternica a castelului scanteiau in soarele de seara, iar balaurul suiera periculos din cusca sa. Daca intrusii incearca sa cucereasca castelul, Banditii ii vor alunga cu bile de foc stralucitoare. Banditii Burnham sunt un grup de haiduci vicleni care nu se tem de nimic si de nimeni. Ultima lor dorinta este armura magica Invincibus, care-l face pe purtatorul sau sa fie invincibil. Rebelii incearca prin toate mijloacele sa puna stapanire pe aceasta armura pentru a raspandi haosul, a cuceri noi tari si a le supune cu putere de foc. Noua lume a jocului de cavaleri de la PLAYMOBIL surprinde cu arme creative, sisteme sofisticate de aparare si personaje originale. Clasicul PLAYMOBIL intr-un nou design stralucitor garanteaza distractie timp de multe ore. Fortareata Banditilor Burnham are numeroase functii de aparare: tunuri pentru sageti de foc pe ambele parti, un zid cu aruncator de mingi de foc, o poarta si usa capcana care transporta intrusi direct in temnita. Setul include patru figurine personaje Novelmore, Bayron Burnham si fiul sau Brody, fierul Sulfur si diavolul cavaler Lucifex. Varsta recomandata 8 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review