'

PETRECERE LA PISCINA CU TOBOGAN

Playmobil
380,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70987

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70987
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
4 ani+

Descriere

Cea mai buna atmosfera este garantata la petrecerea cool la piscina cu tobogan. Sus pe cadrul de catarare si apoi in jos peval aluneca in apa rece. Dupa distractia din piscina, gazdele si oaspetii pot astepta cu nerabdare carnati si burgeri deliciosi de la gratar. In timp ce copiii se distreaza, mama se relaxeaza pe sezlong. Iepurii din incinta in aer liber ar trebui, de asemenea, sa se distreze si sa primeasca apa si hrana proaspata. Seara, lantul felinarului este pornit si toata lumea sta fericiti impreuna si povestesc aventurile zilei. Setul include doua figurine PLAYMOBIL si doua figurine copii, patru iepuri, o extensie de tobogan, un lant de felinar, o masa pliabila, scaune, hot dog, burgeri si bauturi precum si multe alte accesorii pentru o petrecere reusita. Lumina palpaitoare a gratarului poate fi aprinsa printr-un buton. Piscina poate fi umpluta cu apa si poate fi configurata individual sau combinata cu placa de baza. Varsta recomandata 4 ani+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review