'

BANDAI FIGURINA DRAGON BALL LIMIT BREAKER BROLY 33CM

251,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU Ban36236

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
Ban36236
Categorii
Greutate
1.77 kg
Varsta
De la - Pana la: 4 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
35.00
Latime
20.30
Lungime
10.16

Descriere

Creeaza-ti propria lume Dragon Ball cu aceste figurine minunate Limit Breaker. Realismul acestor figurine de 33 cm te transporta in lumea imaginativa a spectacolului pe care il iubesti. Va puteti recrea scenele preferate in casa sau in propria curte. Fanii si colectionarii de toate varstele vor fi incantati de figurinele Dragon Ball Super Limit Breaker de la Bandai. Aduceti lumea captivanta a Dragon Ball Super in casa dvs. Dragon Ball Super Limit Breaker de 33 cm de la Bandai are un aspect autentic, astfel incat sa va puteti recrea scenele preferate din serialul TV. Este atat de durabila si va supravietui oricaror batalii prin care o supuneti. Figurina vine ambalata cu o grafica impresionanta de inspiratie japoneza, care o face sa arate cool si sa se fie autentica. Figurinele de 33 cm, de inalta calitate, bine realizate, au 5 puncte de articulatie. Fanii pot gasi cu usurinta o gama completa de personaje preferate si le pot colecta pe toate pentru a-si construi propria lume de Dragon Ball exclusiv de la Bandai. Acest pachet contine personajul Broly.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review