'

GABBYS DOLLHOUSE SET DE JOACA PISCINA

Spin Master
239,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6067878
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6067878
Greutate
0.76 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 7 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Inaltime
30.48
Lungime
8.26

Descriere

Pregateste-te pentru o distractie pisiceasca la soare cu Gabby si Pisirena in setul de joaca Gabby Girl&#39s Purr-ific Pool. Alatura-te lui Gabby si Pisirenei, cu cozile lor de sirena care isi schimba culoarea, in timp ce petrec o zi plina de distractie la piscina. Dar, inainte de a pleca, desfa mai intai cutia de livrare a casei de papusi, asa cum face Gabby in serial, pentru a descoperi o jucarie surpriza care se va alatura aventurii. Dupa ce despachetezi casa de papusi, mergi la piscina si descopera portretul ascuns al surorii Pisirenei, PisiSoare, in scoica uriasa de sub tobogan. Pune-ti coada de sirena a lui Gabby inainte de a urca pe scara care duce in partea de sus a toboganului. Apoi, da-le lui Gabby si Pisirenei un jet rapid de apa calda cu ajutorul stropitorului Pisicutei Squiddy, pentru a le activa minunatele cozi de sirena care isi schimba culoarea. Dupa aceea, aluneca pe toboganul cu stropi in apa de dedesubt. Dupa cateva urcari si coborari pe tobogan, Gabby isi poate scoate coada de sirena si se poate tolani pe saltelele plutitoare cu Pisirena si astfel isi petrec restul zilei relaxandu-se la piscina. Copiilor le va placea sa recreeze impreuna cu Gabby si Pisirena scenele preferate de langa piscina din seria &bdquoCasa de papusi a lui Gabby&rdquo.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review