'

Inaltator auto, Lionelo, Luuk Fix, 125- 150 cm, Instalare cu sistem Isofix si centura de prindere, Cu husa detasabila, Conform standardului de securitate i-Size, Gri

Lionelo
396,43 RON
-Costul de transport nu este inclus
Lionelo
Cod produs - SKU LO-LUUK_FIX_I-SIZE_GREY_STONE

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LO-LUUK_FIX_I-SIZE_GREY_STONE
Categorii
Greutate
3 kg
Brand

Descriere

Inaltatorul auto Luuk Fix de la Lionelo este un scaun auto care va asigura siguranta copilului tau. Suportul este captusit cu un material moale care nu irita pielea bebelusului si previne transpiratia excesiva si este, de asemenea, foarte confortabil. Un avantaj suplimentar sunt doua cotiere confortabile pe care copilul isi poate odihni mainile. Cotierele functioneaza excelent, mai ales in timpul calatoriilor mai lungi cu masina.


Inaltatorul auto Luuk Fix este montat folosind sistemul ISOFIX si centura de prindere superioara. Dupa instalarea scaunului auto, bebelusul trebuie fixat cu centura de siguranta a masinii. Instalarea este foarte rapida si eficienta. In plus, puteti fi sigur ca copilul dumneavoastra este in siguranta. In cazul unor probleme cu asamblarea, instructiunile privind asamblarea corecta sunt vizibile pe lateral. Buzunarul lateral va va permite sa transportati obiecte necesare copilului pe timpul calatoriei.

Materialul scaunului poate fi indepartat si spalat cu usurinta. Scaunul este usor de transportat, datorita greutatii sale usoare - 1 kg.


Detalii:

  • Dimensiunile scaunului auto: 42 x 35 x 20 cm;
  • Metoda de montare: Isofix si centurile de siguranta;
  • Directia de montare: in directia sensului de mers;
  • Montare frontala de la: 15-36 kg;
  • I-Size Standard: Da;
  • Buzunar lateral: Nu;
  • Tapiterie detasabila: Da;
  • Greutate: 3 kg;
  • Varsta: 4-12 ani;
  • Grupa de greutate: 15-36 kg;
  • Culori: Gri.

Producator: Lionelo.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review