'

Joc creativ Decoratii din flori naturale

Djeco
182,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Djeco
Cod produs - SKU DJ07974

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
DJ07974
Categorii
Greutate
0.7 kg
Brand
Varsta
3 - 6, 6 - 9
Pentru
Fata
Latime
26 cm
Lungime
20 cm

Descriere

Un kit care combină arta și meșteșugurile cu descoperirea naturii. Conține o presă care poate fi asamblată și luată cu tine pentru a colecta plante și flori cu care apoi decorezi 30 de imagini și felicitări. Odată presate și uscate, copiii lipesc plantele și creează decorațiuni unice. Include o mapă cartonată cu elastic pentru depozitarea imaginilor, cartonașelor și plantelor uscate nefolosite. Dezvoltă imaginația și creativitatea: plantele devin o sursă de inspirație pentru decorarea celor 30 de imagini oferite. Presă portabilă, ușor de deschis și închis. Instrucțiunile oferă sfaturi creative pas cu pas. O activitate distractivă solo sau de familie. Conținut: presă din lemn de asamblat (2 plăci din lemn FSC ilustrate și perforate dimensiune 23 x 15 cm, curea velcro, 3 coli de carton, 8 autocolante de colț, 3 coli de hârtie, 2 benzi de cauciuc), mapă cartonată ilustrată pentru depozitare, 12 imagini (18,5 x 23,5 cm), 9 cartonașe mari (10,5 x 25 cm), 9 cartonașe mici (10 x 15 cm), tub de lipici lichid cu două capete, broșură cu instrucțiuni. Vârsta recomandată: +5 ani. Confecționat din lemn, hârtie și carton certificat FSC®.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review