'

LEGO CLASSIC CARAMIZI SI FUNCTII 11019

LEGO
161,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO11019

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO11019
Categorii
Greutate
0.59 kg
Brand
Tip produs
Jucarii LEGO ®
Varsta
De la - Pana la: 5 ani - 10 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Latime
26.20
Lungime
9.50

Descriere

11019 Caramizi si Functii Setul de constructie LEGO Classic Caramizi si functii (11019) include o selectie colorata de piese LEGO si instructiuni pentru a crea 7 jucarii distractive construibile cu functii actionate de roti dintate. Copiii pot construi modele cu piese mobile, cum ar fi balerina care face piruete sau elicopterul cu rotoare ce se invart, inainte de a plonja in pungile cu caramizi LEGO suplimentare pentru a-si construi propriile creatii.Copiii vor adora sa construiasca si sa se joace cu aceste modele functionale. si deoarece fiecare e insotit de un ghid de constructie ilustrat pas cu pas, chiar si constructorii debutanti se pot bucura de mandria si satisfactia construirii propriilor jucarii LEGO. Seturile de joc LEGO Classic inspira copiii sa fie creativi cu tematici si idei de constructie pasionante care stimuleaza joaca neingradita. Învatarea nu a fost niciodata atat de distractiva!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review