'

LEGO FRIENDS SALONUL DE COAFURA 41743

LEGO
230,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO41743

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO41743
Categorii
Greutate
0.62 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 6 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Inaltime
26.20
Latime
38.20
Lungime
5.65
Taguri

Descriere

Copiii in varsta de 6 ani si mai mari vor adora sa exploreze setul LEGO® Friends Salon de coafura (41743) cu Paisley si Olly. Acest set spune povestea timidei Paisley, care e ingrijorata ca nu stie ce stil ii se potriveste mai bine. Dar bunul ei prieten Olly este acolo pentru a o linisti. Copiii pot juca pe roluri scenarii mergand cu Paisley la salonul de coafura a lui Nadia pentru o schimbare de stil. Sunt multe de descoperit, printre care zone de spalat si coafat, o masina de gume, o zona pentru parcat scootere si o banca de exterior. Cand Pasiley e pregatita, copiii pot invarti parul si figura pentru a-i dezvalui noul stil.Lasa aplicatia LEGO Builder sa iti ghideze micutii intr-o aventura de construit intuitiva, care le permite sa mareasca si sa roteasca modelele in 3D, sa salveze seturile si sa-si monitorizeze progresul.Copiii pot descoperi prieteni si locatii interesante si sa creeze povesti in universul LEGO Friends.Un set cu salon de coafura pentru copii de 6+ ani - Introdu copiii in lumea constructorilor si jocului pe roluri cu acest set distractiv LEGO® Friends Salon de coafura (41743).3 mini-papusi - Setul contine personajele LEGO® Friends Paisley, Olly si Nadia, cladirea salonului de coafura cu interior si exterior detaliat, plus scooterul lui Olly si o banca de exterior.Obiecte de salon - Setul include accesorii precum plante, produse de coafat, bani, o masina de gume, un semn, o lampa de incalzire si o matura.Schimba-i stilul lui Pasiley - Copii ii pot schimba lui Paisley parul si expresia faciala dupa excursia la salonul de coafura pentru a-i releva noul stil.Un cadou pentru copii - Acest set de jucarie LEGO® Friends e un cadou distractiv de zi de nastere, sarbatori sau orice ocazie pentru copii in varsta de 6+ani pasionati de construit si coafat.Masuratori - Salonul de coafura masoara peste 14 cm inaltime, 25 cm latime si 9 cm adancime.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review