'

Scaun Auto pentru Copii Guardia Performance Black

966,60 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU 5516.21534

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
5516.21534
Greutate
4.1 kg
Brand
Varsta
0 luni+
Culoare
Negru

Descriere

RECARO Guardia combina cele trei elemente esentiale ale unui scaun auto de ultima generatie : siguranta, confort si design . Fie în combinație cu baza isofix RECARO sau fixat cu centura masinii in scaunul auto Guardia copilul tau este protejat in timpul calatoriei, inca din prima zi.

UȘOR
La numai 4.1 kg Guardia este unul dintre cele mai usoare scaune din clasa sa

SIGUR
Sistemul de siguranță HERO previne alunecarea sau rasucirea centurilor de umar și ofera confort suplimentar, datorita curburii ergonomice din partea superioara a fiecarei centuri, garantand pozitionarea facila si rapida a copilului in interiorul scaunului.

Posibilitatea de instalare impreuna cu baza isofix RECARO*(RecaroFix) pentru instalare usoara și pentru siguranță maximă

Baza isofix beneficiaza de sistem de avertizare in culori contrastante, pentru eventualitatea montarii neadecvate a scaunului

Aprobat pentru utilizarea la bordul avioanelor

CONFORTABIL
Design-ul inteligent creează suficient spațiu intre maner și copertina de protectie solara, pentru a putea fi transportat confortabil. Parasolarul extensibil și textilul perforat, tip plasa, de la baza acestuia, ofera atat protecție solară (UV40 +) , cat și circulația aerului.

Insert structurat intr-o forma confortabila pentru pentru nou-nascuti

Maner ergonomic pentru transport confortabil

*disponibila doar ca acccesoriu

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review