'

SET 10 RECIPIENTE SNAP&GO, MELII, 6*59 ML + 4*118 ML

99,99 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU ML11090

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
ML11090
Greutate
0.42 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 6 luni - 6 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Inaltime
12.10
Latime
15.80
Lungime
8.00

Descriere

Set 10 recipiente Snap&ampGo, Melii, 6*59 ml + 4*118 ml Congelarea portionata a hranei pentru bebelusi nu a fost niciodata mai rapida! Pur si simplu turnati mancarea pentru bebelusi in recipiente, puneti-le in congelator si, cand aveti nevoie, RUPEtI o cutie pentru a decongela! Capsulele colorate Snap&ampGo nu sunt doar distractive pentru copii, ci si practice pentru parinti - capsulele se pot atasa orizontal sau vertical, facilitand incadrarea in congelator, in orice configuratie. Aceste capsule cresc odata cu copii, fiind disponibile in mai multe dimensiuni si pot fi folosite mult timp dupa faza de piure. Folositi-le ca recipiente distractive pentru gustari, punand o gustare diferita in fiecare dintre cele 10 compartimente, atasati-le intr-o singura linie lunga si serviti sau utilizati-le pentru gustari portionate inteligent intr-o cutie de pranz, posibilitatile sunt nelimitate! CARACTERISTICI PRODUS 10 containere detasabile si usor de stivuit, colorate in mai multe culori Recipientele se pot atasa orizontal sau vertical Capac ermetic si antipicurare pentru a preveni varsarile si inghetarea in congelator Sigur pentru cuptorul cu microunde, congelator si masina de spalat vase pe raftul superior Fara BPA, plumb, PVC, cadmiu, ftalati Disponibile in dimensiuni de 59 ml, 118 ml, 180 ml

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review