'

Video Monitor Digital Motorola VM34

799,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU VM34

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
VM34
Brand
Culoare
Alb

Descriere

Descriere Video Monitor Digital Motorola VM34 Video Monitor Digital Motorola VM34 - noua generatie de sisteme de monitorizare de la Motorola. Ecranul color de 4.3 inch va ofera o imagine clara, permite inclusiv monitorizarea nocturna prin infrarosu, astfel incat puteti vedea si auzi, atat ziua cat si noaptea, tot ce se peterece in camera copilului. Zoom-ul digital va ofera posibilitatea de a vedea cele mai mici detalii. Cand bebelusul are nevoie de linistire, calmati-l cu sunetul vocii dvs. folosind comunicarea bidirectionala sau redati cele cinci sunete din natura preinregistrate. Motorola VM34 este echipat cu un microfon de inalta sensibilitate, astfel incat sa puteti auzi cel mai mic sunet si sa stiti cand bebelusul are nevoie de dvs. Monitorizarea temperaturii ambientale Datorita functiei de monitorizare a temperaturii camerei veti sti ca cel mic se odihneste confortabil si in siguranta. Zoom Digital Vizualizare perfecta cu functia de zoom digital, care va permite sa mariti imaginea de pe ecran de 2x. Conexiune privata securizata Simtiti-va in siguranta stiind ca nimeni altcineva nu poate asculta ce se intampla in casa dvs. Comunicare bidirectionala Folositi functia de comunicare bidirectionala pentru a-l auzi pe micut clar si pentru a-l linisti cu vocea, sau vorbiti cu partenerul in timp ce se afla in camera copilului. Unitate parentala Video Monitor Digital Motorola VM34: Ecran LCD color de 4.3 inch cu rezolutie 480 x 272 px. Tehnologie wireless FHSS de 2,4 GHz pentru vizionare acasa. Baterie reincarcabila de 2.000 mAh cu 5 ore de redare. Monitorizarea temperaturii din incapere. Indicator LED nivel sonor. Avertizare sonora la iesirea in afara razei de actiune si a bateriei scazute. Stand rabatabil. Unitate bebelusi Video Monitor Digital Motorola VM34: Zoom digital 2X. Vizionare nocturna in infrarosu. 5 sunete din natura preinregistrate. Comunicare bidirectionala cu microfon de inalta sensibilitate. Raza de actiune de pana la 300 de metri in camp deschis.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review