'
Lista completă cu accesorii utile și practice pentru căruciorul bebelușului

Dacă aștepți un copil, cu siguranță un cărucior va fi în fruntea listei tale de cumpărături. La urma urmei, nu există nicio îndoială: te va însoți pe tine și pe copilul tău în nenumărate plimbări lungi, servește drept al doilea pătuț în care bebelușul poate dormi confortabil și în siguranță și este chiar un mijloc practic de transport pentru alimentele tale din supermarket.

Cumpărarea unui cărucior este o știință în sine. Avem dreptate? 

Deși ai crede că de fapt este doar un simplu cadru cu patru roți, vei vedea că lucrurile nu stau chiar așa. Nu numai că trebuie să te decizi asupra formei, culorii și designului, funcțiile și caracteristicile trebuie și ele luate în vedere și, în cele din urmă, desigur, contează și prețul și brandul.

Sau poate ai făcut deja alegerea și decizia a fost luată... Dar nu te entuziasma prea devreme, maratonul de cumpărături continuă. Pe lista de cumparături trebuie să fie și accesoriile pentru cărucior care sunt absolut necesare, utile și foarte practice.

Cu atât de multe gadgeturi care există astăzi pe piață, probabil că vor fi unele lucruri la care poate nu te-ai gândit sau nici măcar nu știai că există.

Accesorii carucioare

Așa că este un lucru bun, pentru că noi am pregătit o listă completă și utilă cu diverse accesorii pentru căruciorul bebelușului. Unele dintre acestea pot fi deja oferite de producătorul căruciorului și sunt incluse în preț. Dar nu este întotdeauna cazul! De aceea ar trebui să știi dinainte și să faci alegerea în funcție de nevoile tale și ale celui mic. Alte accesorii pot fi achiziționate separat și sunt disponibile în versiuni universale.

Iată lista completă cu accesorii utile și practice pentru căruciorul bebelușului!

Am alcătuit o listă cu cele mai importante accesorii pentru căruciorul bebelușului, pentru ca tu să o poți lua cu tine atunci când faci cumpărăturile pentru bebeluș. Sau, având în vedere că majoritatea părinților aleg cumpărăturile online pentru mai mult confort, poate ești unul dintre ei. Deci poți consulta lista noastră înainte de a începe să adaugi produsele favorite în coșul de cumpărături...virtual. 

În opinia noastră, aceste accesorii sunt deosebit de utile și practice, iar părinții care le folosesc deja nu mai doresc să renunțe la ele și la confortul cu care sunt obișnuiți. Iată, așadar, lista:

Accesorii pentru cărucior pentru toate condițiile meteorologice

Următoarele accesorii îți vor permite să ieși la plimbare cu copilul tău indiferent de anotimp:

Husă de ploaie

Crede-ne: vei ieși din plin la plimbare cu căruciorul împreună cu cel mic, indiferent de vreme. Nimeni nu poate sta doar în casă. La un moment dat, atât părinții, cât și bebelușul trebuie să iasă la aer curat, indiferent dacă bate vântul, plouă sau ninge. De aceea, o husă de ploaie este necesară. Husele de ploaie sunt, în general, transparente, iar copiii pot admira natura.

Umbrelă pentru cărucior

O umbrelă pe care o poți atașa de căruciorul celui mic este un alt accesoriu indipensabil pentru vremea nefavorabilă, în cazul ploii, dar funcționează perfect și pe vremea călduroasă. Ca și ploaia, căldura izbitoare a soarelui este dăunătoare bebelușilor, iar pentru asta există, la drool.ro, și umbrele cu protecție UV 50+, care îi protejează pe cei mici în timpul călătoriilor.

Parasolar pentru cărucior

Parasolarul cu protecție UV potrivită ar trebui să fie în fruntea listei de cumpărături pentru accesoriile pentru cărucior, pentru că pielea bebelușului este foarte sensibilă și trebuie protejată cât mai bine de razele UV nocive. Mai ales că micuților nu le place deloc când soarele le strălucește în față. 

Plasă împotriva insectelor 

Un astfel de accesoriu îi protejează pe bebeluși de factorii de mediu dăunători, mai ales în lunile de vară, când țânțarii își fac apariția. Deoarece ingredientele care se găsesc în insecticide sunt destul de dure pentru pielea delicată a bebelușului, mai ales în primul an de viață, o plasă împotriva insectelor poate ajuta. 

Păturică multifuncțională

Este recomandat ca, atunci când ieși la plimbare cu cel mic în anotimpul rece, să ai cu tine și o păturică. Cea mai versatilă este păturica multifuncțională, care îl protejează pe copil de vânt și de frig.

Sac de iarnă

Pentru ca tu să te bucuri în continuare de plimbări atunci când frigul își face apariția, știind că bebelușului tău îi va fi suficient de cald, este indicat să alegi un sac de iarnă pentru cărucior.

Învelitoare de picioare

Când afară este frig, învelitoarele de picioare groase și drăgălașe îți vor menține întotdeauna copilul confortabil și cald. Odată montate pe cărucior, îl poți așeza pe cel mic în cărucior fără a fi nevoie să îl îmbraci foarte gros. 

Adaptor umbrele

Ai zice că e un accesoriu de care te poți lipsi, însă nu este așa. Datorită reglajului de pe ghidonul căruciorului, adaptorul pentru umbrele poate fi reglat cu ușurință în mai multe poziții și astfel cel mic este protejat de ploaie sau de razele soarelui.

Ventilator pentru cărucior

Căldura din timpul verii este uneori cu adevărat insuportabilă, mai ales pentru bebeluși. Dacă îți dorești tot confortul pentru bebelușul tău, un ventilator care poate fi adaptat oricărui cărucior este accesoriul de care ai nevoie.

Lanternă flexibilă pentru cărucior

Siguranța pe primul loc! Mai ales iarna sau când plouă torențial, important este să fii văzut pe drum. Astfel, lanterna pentru cărucior este un accesoriu util din două motive: te ajută să luminezi drumul și sporește siguranța pentru tine și cel mic. 

Accesorii pentru cărucioare distractive și sigure

Este important ca, pe parcursul plimbării, bebelușii să se simtă confortabil și să nu se plictisească. Dar dacă ai la îndemână jucării zornăitoare, muzicale sau de tip spirală, timpul petrecut la plimbare va fi unul de calitate.

Jucărie muzicală pentru cărucior

Nu mergi întotdeauna la plimbare doar pentru ca cel mic să adoarmă. Așadar, plimbarea poate deveni plictisitoare la un moment dat și este ideal să existe o jucărie muzicală pentru a-i capta atenția celui mic.

Jucărie spirală pentru cărucior

O jucărie spirală pentru cărucior nu numai că arată drăguț, ci îl împiedică pe cel mic să se plictisească atunci când vă plimbați amândoi pe afară. Există nenumărate modele de jucării spirale viu colorate, deci vei avea de unde să alegi.

Accesorii pentru cărucioare funcționale pentru părinți

Și părinții trebuie să se plimbe relaxați cu cei mici și să se simtă confortabil. Indiferent că este vorba despre o plimbare lungă sau scurtă, dacă alegi să iei cu tine următoarele accesorii pentru cărucior vei face față cu ușurință oricărei probleme:

Geantă organizator scutece și accesorii 

Telefon mobil, chei, portofel, suzette, scutece, șervețele umede, biberoane, sticle, biscuiți... sunt atât de multe lucruri pe care le iei cu tine atunci când pleci cu cel mic la plimbare. De aceea vei avea nevoie de o geantă organizator cu multiple compartimente.

Organizator pentru cărucior

Așa cum am menționat și mai sus, fie că este vorba despre scutece, biberoane sau portofele - sunt multe lucruri pe care părinții le poartă cu ei atunci când sunt în oraș cu puii lor. Organizatoarele spațioase care pot fi atașate cu ușurință la cărucior sunt o alegere bună în acest caz. Oferă spațiu pentru toate accesoriile importante pentru îngrijirea bebelușului tău și pot de asemenea utile pentru a depozita chei, telefoane, gustări sau altele. Drool.ro oferă multe modele diferite. Așa că vei găsi întotdeauna un model potrivit pentru căruciorul tău. 

Cârlig pentru cărucior

Sunt adesea accesorii foarte utile. Cu ajutorul lor poți atașa rapid și ușor multe lucruri la cărucior. De exemplu, geanta, sacoșele de cumpărături, alimentele, hainele, jucăriile sau altele.

Mănuși pentru mânerul căruciorului

În zilele reci, există problema că trebuie să-ți pui constant mănușile și să le dai jos. Pentru că bebelușul tău are nevoie de ceva tot timpul și pur și simplu nu poți face asta cu mănușile în mâini, mănușile care se pot atașa direct la mânerul sunt soluția. La drool.ro există diferite variante, așa că vei găsi cu siguranță un model care ți se potrivește. 

Geantă termoizolantă

Geanta termoizolantă este ideală pentru a transporta și păstra alimentele proaspete sau deja preparate, într-un mod discret, igienic și sigur. Este, așadar, ideală pentru călătorii sau plimbări.

Suport universal de pahar pentru cărucior

Ai împins vreodată căruciorul cu o singură mână? Nu este atât de ușor! Cu toate acestea, acest lucru se întâmplă atunci când dorești să iei o cafea de acasă sau o sticlă cu apă. Pentru a evita o situație neplăcută, suporturile de pahare sunt un accesoriu practic pentru cărucior. Atașat pe partea laterală a mânerului căruciorului, vei avea ambele mâini libere pentru a te plimba în siguranță cu cel mic și a te bucura de băutura preferată în orice moment.

Accesorii chic pentru cărucioare

Kit culoare cărucior

Ei bine, dacă vrei să schimbi culoarea căruciorului oricând dorești, după propria dorință, poți apela la acest tip de accesoriu!

Protecție textilă colorată pentru cărucior

Poate părea un accesoriu de care nu ai nevoie neapărat, însă pentru un confort sporit pentru micuțul tău și penru mai multă protecție și igienă, o protecție textilă pentru cărucior, din material de calitate, este ideală.

Am nevoie de toată lista de accesorii?

Există foarte multe opțiuni când vine vorba despre accesorii, precum și de căruciorul în sine. Gândește-te la ce ți-ai dori pentru copilul tău și pentru tine. Alegerea accesoriilor pentru căruciorul bebelușului depinde de mai mulți factori, și anume: perioada în care s-a născut copilul tău, obișnuințele tale și ale celui mic, alegerea unor plimbări scurte sau lungi etc.

Evident că, dacă ești părinte pentru prima dată, totul pare nou pentru tine. Însă cu siguranță vei avea nevoie de astfel de accesorii la un moment dat. Poate fi o alegere înțeleaptă să nu le cumperi pe toate dinainte, fiindcă aceste accesorii pot fi achiziționate și ulterior. După naștere îți vei putea da seama mai ușor de ce ai nevoie cu adevărat pentru căruciorul bebelușului tău.

Ce brand să alegi pentru a echipa căruciorul bebelușului cu accesorii?

Una dintre cele mai dificile activități pentru un părinte este alegerea brandului potrivit. Pentru această activitate provocatoare și foarte importantă pentru dezvoltarea micuțului tău, este important să iei în calcul sfaturile specialiștilor.

 Există multe aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi brandul potrivit pentru accesoriile căruciorului bebelușului, dar cel mai important, spun specialiștii, este ca el să îndeplinească cerințe precum: siguranța, calitatea, durabilitatea, funcționalitatea, inovația.

Accesoriile BabyJem pentru căruciorul bebelușului, recomandate de specialiștii în pediatrie

Nu degeaba brandul BabyJem se află printre primele pe lista specialiștilor în pediatrie. BabyJem este un brand românesc care pune accent pe inovație prin crearea de produse funcționale, de calitate, sigure, eficiente și la prețuri extrem de accesibile, perfecte pentru a ușura viața de părinte.

Cu brandul BabyJem vei avea siguranța că accesoriile pentru cărucior pe care le alegi, în funcție de nevoile și preferințele tale și ale puiului tău, sunt calitative, sigure și respectă cele mai recente reglementări.

Brandul BabyJem poate fi regăsit pe drool.ro!

Te susținem în fiecare moment al creșterii puiului tău și nu întâmplător am adus brandul cu recunoaștere mondială BabyJem pe site-ul nostru. Materialele folosite în crearea articolelor BabyJem pentru copii se bazează pe calitate și inovație, calități care au câștigat încrederea noastră și sperăm că o va câștiga și pe a ta.

Așadar, te invităm cu drag să răsfoiești catalogul nostru cu articole BabyJem și să alegi accesoriile pentru cărucior care se potrivesc cel mai bine nevoilor micuțului tău!

Comentarii