'
Top 10 accesorii indispensabile pentru cărucioare copii

Căruciorul este printre lucrurile preferate ale mămicilor și ale copiilor, fiind de nedespărțit în prima perioadă a vieții, de acesta de fiecare dată când intră la plimbare. Un cărucior ergonomic echipat corespunzător se va dovedi a fi extrem de confortabil și sigur, așa că alegerea lui merită întreaga ta atenție. Dar la fel de importante sunt și accesoriile dedicate pe care le poți alege în mod individual din magazinul nostru conceput special pentru mămici și puii lor - Drool.ro.

Dar care sunt aceste accesorii esențiale? Cum le alegi? Și care sunt beneficiile pe care le oferă? Permite-ne să trecem în revistă 10 accesorii cărucioare copii esențiale care îți vor oferi sprijinul de care ai nevoie pentru plimbări frumoase.

Cum alegi accesoriile esențiale de care ai nevoie pentru un cărucior practic?

Top 10 accesorii indispensabile pentru cărucioare

  • Husă de ploaie pentru cărucior

  • Parasolar cărucioare

  • Plasă țânțari cărucior

  • Saci de iarnă pentru cărucior

  • Mănuși cărucior

  • Saltea cărucior

  • Organizatoare cărucior

  • Umbrele cărucior

  • Suport pahar cărucior

  • Panglici pentru agățat jucării

Alegerea accesoriilor potrivite depinde în primul rând de tipul căruciorului ales și de nevoile pe care le ai tu, ca părinte, fie micuțul tău. Anumite accesorii cărucioare copii sunt concepute special pentru anumite modele, dar găsești și accesorii universale pe care le poți utiliza cu succes indiferent de generația sau tipul căruciorului/a landoului. 

De asemenea, vei găsi la drool.ro accesorii menite să contribuie la o organizare mai eficientă, lucru de care ai nevoie mai cu seamă atunci când de exemplu, copilul este agitat și îi este foame sau trebuie să-l schimbi.

Cele mai populare și versatile accesorii vin din partea brandului BabyJem, o marcă consacrată în producerea și comercializarea unor lucruri de înaltă calitate pentru cei mici. Articolele sunt optimizate special pentru a veni în sprijinul copiilor chiar și de peste 9 ani, accesoriile destinate cărucioarele fiind adecvate spre uz bineînțeles, începând cu ieșirea din maternitate și primele zile de viață ale bebelușului.

Dacă vrei să-ți faci un itinerariu cu tot ce are nevoie căruciorul puiului tău pentru zilele când mergeți la plimbare sau crezi că e loc de mai bine, iată cele 10 accesorii cărucioare pe care le găsești în magazinul nostru cu un singur click, alături de multe alte tipuri de lucruri precum accesorii scaune auto, jucării, haine și încălțăminte etc. pe care ți le putem livra rapid la ușa casei tale. 

1. Husă de ploaie pentru cărucior



Sunt momente în care, indiferent de condiția vremii, vei simți nevoia să ieși cu puiul tău la plimbare. Sezonul ploios ți-ar putea da bătăi de cap și vei dori să-ți ferești copilul de ploaie într-un mod cât mai eficient. Așa cum tu te poți adăposti sub o umbrelă, căruciorul copilului tău poate fi protejat de o husă de ploaie BabyJem din PVC în mărime universală pe care o poți asocia la orice tip de cărucior.

Este simplu de montat și de dat jos astfel încât să nu trebuiască să pierzi timp când vine vorba de echiparea căruțului atunci când este necesar sau când vremea se schimbă brusc.

2. Parasolar cărucioare

Și în zilele frumoase copilul s-ar putea confrunta cu o serie de neplăceri. Razele prea puternice ale soarelui îl pot deranja și pot sensibiliza ochii sau chiar pielea. Este recomandat să folosești un parasolar ca să previi astfel de situații. Drool și BabyJem îți pun la dispoziție o protecție de soare din muselină prevăzută cu prindere tip scai, o țesătură 100% din bumbac certificat OEKO-TEX.

Pe lângă faptul că micuțul tău se va putea odihni liniștit în timpul plimbărilor așa cum o face în mod obișnuit, această protecție previne totodată schimbul rapid de temperatură astfel încât, la interiorul căruciorului, mediul va fi unul confortabil și răcoros, așa cum își dorește orice copil când temperaturile sunt ridicate.

3. Plasă țânțari cărucior

Fie că urmează să călătorești în apropierea unor zone unde există resurse acvatice, fie că se apropie în curând sezonul cald, trebuie să fii pregătit ca părinte, pentru situația în care insectele își vor face resimțită apariția cum sunt de exemplu, țânțarii.

Chiar dacă folosești tot felul de soluții pentru a-i ține la distanță, nu înseamnă că micuțul tău va fi pe deplin protejat. În schimb, vei remarca diferența în momentul în care vei folosi o plasă țânțari cărucior cu care poți efectiv să îmbraci cadrul acestuia astfel încât să nu mai existe niciun fel de risc.

Această husă se aplică în doar câteva secunde și are un elastic care o fixează pe poziții până la detașare și e transparentă astfel încât și micuțul tău să-ți satisfacă curiozitatea privind lucrurile din jurul său. În caz că se murdărește, nu trebuie să-ți faci griji. O poți spăla cu ușurință, ca orice altă țesătură, la mașina de spălat.

4. Saci de iarnă pentru cărucior

Iarna nu-i că vara! Iar în această perioadă critică din an, copilul tău va avea nevoie mai mult ca niciodată de un confort sporit. Mulți părinți se gândesc că odată cu apariția temperaturilor scăzute trebuie să-și regândească plimbările astfel încât răspunsul organismului să nu fie unul nedorit, care se reflectă în viroze și alte neplăceri medicale.

Din fericire există accesorii chiar și pentru această problemă. Propunerea noastră e să alegi unul dintre acești saci de iarnă pentru copii care sunt fabricați dintr-un material gros, impermeabil și care dispun de o căptușeală interioară moale, pufoasă, care-i va ține de cald copilului tău pe durata ieșirilor. Aceștia sunt potriviți mai cu seamă pentru bebeluși sau în primele luni de viață dat fiind dimensiunile disponibile.

5. Mănuși cărucior

Nici ție nu îți va fi ușor să-ți plimbi copilul în căruț când termometrele indică o temperatură foarte scăzută. Ne-am gândit că îți va fi folositoare mănușa termică impermeabilă, ce se prinde lateral folosind capsele din dotare și care păstrează o temperatură constantă și plăcută la nivelul mâinilor, chiar dacă trebuie să-ți plimbi copilul ore în șir.

6. Saltea cărucior

Pro sau contra unei saltele de cărucior? Atunci când căruciorul nu are un design ergonomic sau șezutul nu este cel mai confortabil, o saltea specializată poate salva situația. Astfel se protejează și căruciorul, iar copilul va dispune de o poziție adecvată, comodă, care să-i permită o dezvoltare armonioasă.

Saltea carucior

Indiferent că alege să se relaxeze sau să tragă un pui de somn, vei avea garanția că o saltea pentru cărucior și/sau landou îi va oferi tot ce-i mai bun pentru el.

7. Organizatoare cărucior

Pentru niciun părinte nu e ușor să plece cu copilul la plimbare chiar și când vine vorba de perioade scurte de timp. Micuțul are nevoi variate, iar toate lucrurile utile trebuie să fie în permanență la îndemâna ta ca să previi crizele de plâns și alte neplăceri ce pot apărea în cele mai nepotrivite momente.

Organizator carucior BabyJem

Organizatorul pentru cărucior de la BabyJem este o alegere practică care-ți poate schimba viața din acest punct de vedere. Dispune de multe compartimente de depozitare, se aplică pe spătarul căruciorului și e confecționat dintr-o plasă transparentă astfel încât să găsești repede toate lucrurile de care ai nevoie la momentul oportun. Se recomandă cărucioarelor cu o greutate de peste 5 kg și evitarea supraîncărcării cu diferite articole mai puțin utile.

8. Umbrele cărucior

Pentru o protecție sporită împotriva intemperiilor sau a razelor soarelui, un alt accesoriu practic se va dovedi a fi și umbrelă pentru cărucior. De exemplu, umbrela Peg Perego respinge razele solare datorită protecției UV și nu permite ca cel mic să fie udat de stropii de ploaie datorită materialului impermeabil.


Este investiția ideală dacă dorești să-ți protejezi micuțul de o mulțime de factori care-l pot deranja și un accesoriu de care nu te vei despărți o lungă perioadă de timp, fiind durabilă și de cea mai bună calitate.

9. Suport pahar cărucior

Un accesoriu de nedespărțit în viața micuților cel puțin în primele luni de viață este biberonul. Iar odată ce micuțul/micuța crește, preferințele sale se schimbă și începe să-și însușească din obiceiurile părinților, făcând trecerea la alte obiecte specifice vârstei lor, precum paharul de băut. Dacă obișnuiește să stea mereu cu unul dintre aceste accesorii în mână există riscul ca lichidul să curgă și să se murdărească pe haine, în cărucior.

De aceea este mai mult decât util să optezi pentru un suport pahar cărucior care poate menține orice băutură la loc sigur. Îl poți folosi și tu, de exemplu, în diminețile în care vă plimbați și simți nevoia să servești o cafea fără a avea aceleași griji.

10. Panglici pentru agățat jucării

Nu întotdeauna e ușor să-l faci pe cel mic să se entuziasmeze de ieșitul afară. Dar niște jucării frumoase și vesel colorate îi pot schimba starea de spirit. Însă, ca să nu trebuiască să alergi după jucăriile clasice, poți să echipezi căruciorul cu panglici pentru agățat care să-i faciliteze prinderea.

Astfel copilul va fi distras cu ușurință pe durata întregii plimbări și nu vei întâmpina niciun fel de probleme, indiferent de durata acestora. Un set conține mai multe panglici pentru a putea să atașezi chiar și mai multe dintre jucăriile lui preferate simultan.

Prin urmare, iată, nu există accesoriu care să nu-și găsească utilitatea când vine vorba de echiparea corespunzătoare a unui cărucior. Plimbările vor deveni mult mai frumoase și mai liniștite și vă veți bucura pe deplin de timpul petrecut împreună.

Comentarii