'
Alege cea mai bună variantă de transport pentru copilul tău!

Te-ai întrebat vreodată de ce le este atât de dificil părinților să aleagă sisteme de transport pentru copiii lor? Siguranța micuților este primordială, mai ales că aceștia nu au cunoștințele și energia necesară să se ferească de toate incidentele posibile. Iar când vine vorba de călătoriile ce au loc în prezența copiilor, se pot întâmpla multe lucruri nefericite.

Întocmai de aceea legea stabilește o serie de drepturi ale copiilor și obligații pentru adulții care participă la trafic însoțiți de aceștia. Suplimentar, la fel de important e ca puii noștri să aibă parte și de accesorii pentru transport la fel de practice și sigure atunci când aceștia desfășoară diferite activități în aer liber sau când se joacă. Iar Drool pune la dispoziție toate soluțiile de transport copii necesare cu care orice drum să se transforme într-o experiență plăcută de viață, o călătorie perfectă din toate punctele de vedere: scaune auto, înălțătoare, cărucioare, biciclete etc.

Hai să le descoperim împreună!

  • Esențiale copii pentru transportul cu mașina

  • Scaune auto copii

  • Înălțătoare auto

  • Sisteme de transport adaptate pentru nevoile mămicilor și ale bebelușilor

  • Cărucioare copii

  • Genți pentru mămici

  • Marsupii și hamuri

  • Premergătoare

  • La plimbare în aer liber: sisteme de transport care le ajută să-și dezvolte mobilitatea

  • Biciclete fără pedale copii

  • Triciclete copii

  • Trotinete copii

  • Biciclete copii

Esențiale copii pentru transportul cu mașina

Dincolo de ceea ce spune legea când vine vorba de mersul la drum în prezența unui copil mic care este atras de toate lucrurile noi pe care le vede în jur și își dorește să se miște, să fie activ, lucru care l-ar putea pune în pericol, în timpul transportului cu mașina este necesar ca și șoferul să poată beneficia de siguranța că pasagerii săi sunt confortabili și că lucrurile sunt în regulă pentru cei care stau în spate.

Așadar, alegerea unui singur model dintr-o varietate mare de scaune auto copii este una dintre cele mai mari provocări. Pentru cei care au crescut și au atins o anumită greutate la care scaunul auto nu mai e o alegere practică, alternativa o reprezintă înălțătoarele auto. 

Scaune auto copii

Ca să alegi cel mai bun scaun auto e necesar să cunoști greutatea puiului tău, lucru care de altfel nu e foarte dificil pentru un părinte mai ales că inclusiv medicul recomandă cântărirea periodică a micuților, verificarea înălțimii etc. Și mai oricine are la dispoziție un cântar și o grilă de măsurare a înălțimii.

Astfel, ținând cont de acest aspect, Drool îți asigură scaune auto copii 0-13 kg, scaune auto 0-18 kg, scaune auto copii 15-36 kg etc.Cine își dorește modele cât mai trainice, poate opta pentru un scaun auto copii care suportă o greutate mult mai ridicată, ca de exemplu cele de 0-36 kg de la Britax-Romer sau Joie, acestea fiind doar câteva dintre opțiunile disponibile. 

Toate modelele sunt unisex, ergonomice și extrem de confortabile, iar sistemul Isofix conceput special pentru mașinile care oferă această opțiune, respectiv sistemele de prindere al centurii în 3-5 puncte vor crește gradul de siguranță acordat copiilor.

Înălțătoare auto

Nu degeaba se spune că timpul trece cu viteza luminii. Părinții sunt încurajați să se bucure de fiecare moment petrecut în compania copiilor la orice vârstă, căci ei cresc mai repede decât și-ar putea imagina. Astfel, trecerea de la un scaun de mașină pentru copii la înălțătoare auto când acesta începe a se integra în media de greutate 13-18 kg și vârsta minimă de 3-4 ani, dar sub 12 ani, apare când se așteaptă mai puțin.

Cele mai bune înălțătoare vin și ele cu sistem Isofix precum sunt BUF BOOF sau Chipolino oferite de Drool.ro, dar prezintă și un sistem ergonomic pentru fixarea centurii de siguranță, suport pentru depozitarea accesoriilor necesare copilului (de exemplu, pentru sticla de apă și altele), până la un design confortabil de care micuțul se va putea bucura chiar și pe distanțe lungi atunci când acesta va trage un pui de somn.

Sisteme de transport adaptate pentru nevoile mămicilor și ale bebelușilor

Chiar dacă merg la plimbare în aer liber sau la cumpărături, o mamă sau un tată nu-și poate ține copilul mereu în brațe și are nevoie de dexteritate pentru a-și îndeplini nevoile. În ajutor le vin și aceste sisteme de transport concepute special pentru bebeluși, adaptate inclusiv cerințelor pe care le au adulții.

Cărucioare copii

Cu cele mai bune cărucioare copii plimbarea micuțului va deveni o adevărată plăcere. Unii părinți au descoperit inclusiv că micuții dorm mai bine și se simt mai liniștiți dacă înainte de toate sunt scoși la aer și se fac confortabili într-un cărucior care se adaptează cu succes chiar și la cele mai anevoioase trasee. Acesta este bineînțeles doar unul dintr emotivele pentru care căruciorul este unul dintre sistemele de transport preferate din toate timpurile ale părinților.

Fie că alegi un cărucior sport, un cărucior 2 în 1, cărucior pentru gemeni sau cărucioare multifuncționale prevăzute cu landou, saltea, ba chiar cu scaun de mașină, cele mai bune cărucioare vor fi ușor de manevrat de către părinţi, 100% sigure și confortabile în orice sezon. ABC-Design, Chipolino, Peg Perego și mulți alții te invită în universul Drool unde ai să descoperi cărucioare de top, certificate, ce vor impresiona cu fiecare utilizare.

Genți pentru mămici

Odată plecată la drum, chiar și pe cele mai scurte distanțe, o mamă are nevoie să se asigure că nu-i lipsește nimic din ceea ce ar putea avea nevoie copilul ei. Întocmai de aceea femeile sunt în căutarea unor genți practice și încăpătoare, prin intermediul cărora să-și depoziteze esențialul.

Rucsacele și gențile pentru mămici ABC-Design, Leclerc și Skiddou etc. Vin cu un design modern care scoate personalitatea mămicilor în evidență, dar și cu multe compartimente și un spațiu generos de depozitare. Mai mult, există inclusiv opțiunea unor genți transformabile care pot fi utilizate pentru a-l înfășa pe bebe după ce acesta și-a făcut nevoile atunci când se aflau de exemplu, în vizită la rude sau prieteni.

Marsupii și hamuri

Atât bebe, cât și mami, se bucură de mai multă dexteritate când există la îndemână marsupii și hamuri care-l țin pe micuț aproape de cea care i-a dat viață. Sistemele de purtare ergonomice împărțite în wrap-uri, hamuri și marsupii sunt ideale la plimbare sau atunci când familiile sunt de nedespărțit indiferent de lucrurile pe care adulții trebuie să le facă.

Premergătoare

Primii săi pași vin cu o mulțime de emoții. Una dintre cele mai pregnante pentru părinți este desigur, teama că cel mic s-ar putea lovi. Întocmai de aceea orice micuț are nevoie în viața sa de premergătoare adaptate vârstei, nevoilor, care să-l atragă prin designul lor simpatic și să-l ajute să se miște în voie fără teama că ar putea să cadă și să se lezeze în vreun fel.

La drool găsești premergătoare ce pot fi folosite începând cu prima lună de viață, dar cei mai mulți părinți aleg premergătoare 9 luni-3 ani, premergătoare 1-3 ani sau premergătoare 3-6 ani.

La plimbare în aer liber: sisteme de transport care le ajută să-și dezvolte mobilitatea

Tot mai mulți părinți de copii dezvoltați au dificultăți în a-și dezvăța copii de ecranele telefoanelor, ale televizoarele și ale calculatoarelor. Secretul e cel de a-i însufleți micuțului un stil de viață echilibrat din care nu trebuie să lipsească ieșitul la aer și activitățile de exterior specifice vârstei. Pentru asta, Drool a pregătit o mulțime de sisteme de transport care să le câștige ușor încrederea și să le distragă atenția de la tehnologia care poate avea repercusiuni negative asupra dezvoltării lor.

Biciclete fără pedale copii

Începând cu vârsta de 2 ani, copilul își poate însuși toate abilitățile necesare pentru când va crește mare. De exemplu, aceste biciclete fără pedale copii de la Lionelo sau TOYZ sunt ideale atât pentru fete, cât și pentru băieți, încurajându-i să petreacă cât mai mult timp liber afară și să-și dezvolte abilitățile cognitive.

Triciclete copii

La fel de distractiv pentru copii poate fi și plimbatul cu tricicleta care prezintă o roată extra ajutătoare cu care copilul se poate juca ore bune în șir fără să se plictisească. Cele mai inedite modele sunt cele transformabile propuse de Drool în colaborare cu Pilsan și Chipolino ce pot fi transformate într-o bicicletă adaptată nevoilor, de la care poți alege inclusiv triciclete copii pentru gemeni confortabile și atrăgătoare în ceea ce privește designul.

Trotinete copii

Consacrate în copilăria lor vor deveni și trotinetele, clasice, transformabile sau electrice, care astăzi vin însoțite de sisteme luminoase atractive, un aspect cât mai similar cu cele destinate adulților și multe alte atuuri de care micuții sunt captivați instantaneu. Îi poți însufleți dragostea față de un stil de viață activ fără niciun efort începând chiar și cu vârsta de un an, iar această plăcere vă dăinui mult timp de acum încolo știind că Drool oferă o serie de trotinete copii fiabile și 100% sigure.

Biciclete copii

În cele din urmă, să nu uităm că mersul pe bicicletă schimbă viața oricui. De la peisajele frumoase care pot fi descoperite, până la sporturile de performanță care se transformă într-o adevărată plăcere, oferind și o mulțime de beneficii pentru sănătate. Un prim pas până la dobândirea tuturor aptitudinilor necesare e alegerea unei biciclete copii și echiparea cu accesoriile specifice vârstei.

Această subcategorie prezintă o varietate de sisteme ergonomice Dino Bikes, Toimsa, Doona și multe alte branduri consacrate, simple, dar performante sau cu personaje animate, ideale începând cu vârsta de un an.

Așadar, indiferent de sistemele de transport pe care le cauți, Drool are răspunsul la toate întrebările și nevoile tale. Oferă-i copilului tău tot ce e mai bun investind în sisteme de transport fiabile și de cea mai bună calitate!

Comentarii