'

ADAPTOR CARUCIOR HAMILTON

199,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU HAM065047

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
HAM065047
Greutate
0.2 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 0 luni - 2 ani
Pentru
Unisex
Inaltime
15.50
Latime
10.00
Lungime
10.00

Descriere

Transforma-ti caruciorul Hamilton Magic Fold intr-un sistem de calatorie complet in cel mai scurt timp posibil! Instaleaza adaptorul pe caruciorul tau, apoi fixeaza scaunul auto cu un singur clic. Setul este format din 2 adaptoare, compatibile cu carucioarele Hamilton si scoica auto Hamilton Zeno Plus. Simplu, practic si convenabil - perfect pentru a face calatoriile alaturi de micutul tau mai usoare si mai placute!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review