'

ASCUNZATOAREA BAT FAIRY

Playmobil
470,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70807

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70807
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
7 ani+

Descriere

Aventurile din Ayuma continua! Linistea a revenit in padurea cu zane pana cand Zanele Lilieci provoaca o alta agitatie. Creaturile misterioase au furat cristale si le aduc in barlogul lor: Ruina Zanelor Lilieci. Datorita cristalelor, lumina intra in peretii intunecati, deoarece o lumina palpaitoare straluceste prin cristalele transparente din peretele de stanca. Cu cat Zana Liliac pune mai multe cristale in stanca, cu atat lumina straluceste mai puternica. Daca Zana Cavaler se apropie de ruina, ea va fi intampinata cu un proiectil de foc. Dar deocamdata este timpul de dormit. Zana Liliac intoarce candelabru cu susul in jos si apoi se atarna cu susul in jos pe tavan, asa cum se cuvine unei adevarate Zane Liliac. Animalul ei de suflet fidel, dino, se simte confortabil in micul lui adapost. Setul include o zana cavaler cu un mistert animal de suflet, o zana liliac cu un animal de suflet dino, opt lilieci, un paianjen, o ruina a Zanelor Lilieci cu telescop si arbaleta, douasprezece cristale, plante, vita de vie si bolovani si multe alte accesorii magice pentru o joaca fantastica. Tortele, panza de paianjen si proiectilele de foc stralucesc in intuneric. Descoperiti noua experienta de despachetare: Datorita pungilor numerotate, distractia incepe imediat ce despachetati! Varsta recomandata 7 ani+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review