'

Audio Monitor Digital Motorola PIP10

249,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU PIP10

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PIP10
Brand

Descriere

Descriere Audio Monitor Digital Motorola PIP10 Audio Monitor Digital Motorola PIP10 , ramai conectat atunci cand conteaza cel mai mult. Monitorul audio pentru bebelusi Motorola PIP10 foloseste tehnologia wireless avansata DECT. Nu va mai faceti griji ca pierdeti semnalul, va ofera conexiune privata, securizata si are o raza de actiune de pana la 300 de metri in camp deschis. Conexiune privata securizata Simte-te in siguranta stiind ca nimeni altcineva nu poate asculta ce se intampla in casa ta. Unitate parentala portabila Pastreaza unitatea parentala conectata la priza sau ia-o cu tine in timp ce te ocupi de treburile casei. Tehnologia wireless DECT Conexiune fiabila fara interferente. Claritate audio Nu ratezi nici un sunet cu microfonul de inalta sensibilitate. Caracteristici Audio Monitor Digital Motorola PIP10: Controlul volumului. Oprirea redarii sunetului. Alerta la detectia sunetului. Microfon de inalta sensibilitate. Conexiune sigura si privata cu tehnologie wireless DECT. Alerta la iesirea in afara razei de actiune. Raza de actiune de pana la 300 de metri in camp deschis. Unitate parental portabila , atunci cand este alimentata cu baterii 2 x AAA (nu sunt incluse!).

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review