'

BAKUGAN S5 NOVA TROX

Spin Master
89,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6065724_20139750

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6065724_20139750
Categorii
Greutate
0.05 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 6 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Inaltime
20.30
Latime
15.20
Lungime
5.10
Taguri

Descriere

Dezlantuie transformari epice cu noul Bakugan Nova. Ilumineaza batalia si du-ti luptele la urmatorul nivel. Roteste bilele Bakugan peste Baku-Miezurile de metal (vandute separat) pentru a vedea cum se transforma cu Baku-Actiunea. &Icircn plus, foloseste cardul Poarta (Gate) inclus pentru si mai multe moduri de joc si de a castiga bonusuri. Cu personaje noi si unele care se reintorc, Legendele Bakugan au detalii minunate si simbolurile factiunii. Acesti Bakugan misteriosi au forme noi si transformari unice pentru si mai multa putere de lupta. Adauga toate jucariile pentru fete si baieti din Sezonul 5 Bakugan Legends in colectia ta, inclusiv Geogan si Nova Bakugan care lumineaza (fiecare este vandut separat), pentru a-ti construi propria echipa de vis. Foloseste cutia Baku (vanduta separat) ca spatiu de depozitare perfect pentru jucarii sau husa Bakugan pentru toate cartile si cartonasele tale epice de lupta Bakugan. Colectioneaza personajele tale preferate din serialul de succes (pe NETFLIX) si intra in Batalia Bakugan cu obiectele tale de colectie preferate. Esti gata sa devii o legenda Bakugan? Acest pachet contine personajul Trox.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review