'

BANDAI FIGURINA ANIME HEROES BLEACH WHITE KUROSAKI ICHIGO 16.5CM

211,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU Ban36974

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
Ban36974
Categorii
Greutate
0.36 kg
Varsta
De la - Pana la: 4 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
25.40
Latime
15.20
Lungime
5.08

Descriere

Cufundati-va in lumea Anime Heroes si recreati cele mai mari batalii si misiuni cu figurinele de actiune care arata exact ca personajele lor anime! Fiecare linie Anime Heroes are ambalaje inspirate de manga, cu personajele pe care le cunoasteti si le iubiti. Fiecare figurina vine cu 2 seturi de maini interschimbabile, accesorii specifice personajului si peste 16 puncte de articulatie pentru a se juca in moduri nesfarsite. Bandai Namco Toys &amp Collectibles America are o gama completa de figurine de actiune si poti sa colectionezi toate personajele tale preferate. Fiecare figurina vine cu forma si asemanare perfecta cu cea a personajului pentru a arata caracteristicile pentru care sunt cunoscute figurinele de actiune Anime Heroes. Acest pachet contine personajul Bleach White Kurosaki Ichigo.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review