'

BANDAI FIGURINA DRAGON BALL GAMMA 1 16.5CM

211,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU Ban40722

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
Ban40722
Categorii
Greutate
0.68 kg
Varsta
De la - Pana la: 4 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
25.40
Latime
15.24
Lungime
5.08

Descriere

Fii vedeta propriilor tale batalii Dragon Ball, inspirate de spectacol si limitate doar de imaginatia ta! Intra in universul Dragon Ball-ului cu aceste figurine de actiune de 16.5 cm pe care fiecare fan ar trebui sa le aiba in colectia sa. Cu 17 puncte de articulatie, aceste figurine de actiune pot fi pozate in moduri nesfarsite si chiar pot sta singure! Imagineaza-ti ca te afli in lumea Dragon Ball si te lupti cu dusmani emblematici. Moduri nesfarsite de a te juca cu Dragon Ball Dragon Stars Figures. Figurinele Dragon Stars au decor si infatisare detaliate pentru a te asigura ca fiecare figura prinde viata in mainile tale si arata exact ca personajele tale preferate din anime! Fiecare figurina vine cu accesorii specifice personajului si 2 seturi de maini interschimbabile, concepute pentru diferite ipostaze, batalii si scene. Ambalaj inspirat de anime care arata la fel de bine pe raftul tau precum figurinele in mainile tale. Cu peste 56 de caractere din care sa alegi in linia Dragon Stars, exista o multime de scene de lupta de recreat. Acest pachet contine personajul Gamma 1.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review