'

BARBIE CASA DE PAPUSI BARBIE CU 4 ZONE PLIABILA

Mattel
324,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Mattel
Cod produs - SKU MTHRJ76

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MTHRJ76
Greutate
1.75 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 7 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Inaltime
32.50
Latime
30.50
Lungime
12.50

Descriere

Aceasta casa de papusi Barbie draguta, colorata si pliabila inspira o multime de distractie si nenumarate aventuri !Exista patru zone de joaca - o bucatarie, o baie, un dormitor la mansarda si un colt de film -- precum si accesorii fermecatoare pentru decorare. Casa Barbie Getaway este un cadou perfect pentru copiii cu varsta de la 3 ani in sus! Copiii isi pot imagina atat de multe povesti dulci cu Barbie Getaway House! Vine cu 4 zone de joaca si 11 accesorii pentru ore nesfarsite de distractie.Accesoriile de decor, inclusiv vase asortate, 2 scaune, un prosop si o patura adauga detalii realiste si tot felul de posibilitati de joaca.Grafice precum cosurile de reciclare si compost, plantele, panourile solare de pe acoperis si un vehicul electric pot ajuta copiii sa constientizeze obiceiurile de viata &bdquoverzi&rdquo!Casa de papusi are o bucatarie cu o masa glisanta, o baie, un dormitor la mansarda si un lounge confortabil pentru nopti de film si jocuri!Copiii pot colecta o varietate de papusi Barbie si animale de companie pentru a juca povesti de prietenie in casa lor! Fiecare se vinde separat, in functie de disponibilitate.Include 1 casa de papusi Barbie cu 11 accesorii.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review