'

BARBIE LA SALONUL DE COSMETICA

Mattel
211,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Mattel
Cod produs - SKU MTHCM82

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MTHCM82
Greutate
0.6 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Latime
25.50
Lungime
8.00
Taguri

Descriere

Petreceti o zi Barbie la spa cu setul de joaca Sparkle Mask Spa Day, prin care copiii pot invata ritualurile de stare de bine si relaxare. Setul de joaca dispune de o papusa Barbie (29,2 cm) cu genunchi flexibili, o figurina catel cu masca de ochi, zona de toaleta, chiuveta si altele, un total de peste 15 piese de povesti pentru a reproduce o experienta faciala relaxanta. Copii vor avea 4 masti de fata colorate, translucide si sclipitoare si trei masti de ochi cu tematica animala dintre care sa aleaga, un total de 7 masti! Imediat ce joaca se incheie, pot pune mastile de fata in pungi resigilabile cu tematica Barbie (la fel ca acasa) pentru a se juca din nou si le pot depozita in zona masutei de toaleta. Include papusa Barbie, catel cu masca de ochi, chiuveta si oglinda, scaun care se poate inclina, prosop, 4 masti de fata, 4 pungi resigilabile, 3 masti de ochi cu tematica animala, o sticla de lotiune, papuci si bentita. Papusa nu isi poate mentine pozitia fara sprijin. Culorile si decoratiunile pot varia. Pentru copii cu varsta de 3 ani si mai mari.Setul de joaca Barbie Sparkle Mask Spa Day le permite copiilor sa petreaca o zi la spa invatand ritualurile de stare de bine si relaxare!Setul de joaca dispune de papusa Barbie (29,2 cm) cu genunchi flexibili, o figurina catel cu masca de ochi, zona de masuta de toaleta, chiuveta si altele. Un total de peste 15 piese de povesti pentru a reproduce o experienta faciala relaxanta.Purtand o salopeta draguta cu o bentita roz, papusa Barbie (29,2 cm) este pregatita sa-si aplice masti de spa pentru o zi de stare de bine si relaxare.Include 4 masti de fata colorate, translucide si sclipitoare si trei masti de ochi cu tematica animala dintre care sa aleaga, un total de 7 masti!Imediat ce joaca se incheie, puneti mastile de fata in pungi resigilabile cu tematica Barbie (la fel ca acasa) pentru a va juca din nou si depozitati-le in zona masutei de toaleta.Include papusa Barbie, catel cu masca de ochi, chiuveta si oglinda, scaun care se poate inclina, prosop, 4 masti de fata, 4 pungi resigilabile, 3 masti de ochi cu tematica animala, o sticla de lotiune, papuci si bentita.Copiii vor adora posibilitatile nenumarate de povesti si joc creativ.Este un cadou excelent pentru copii cu varste intre 3 si 7 ani, in special cei care iubesc sa afle despre activitati de relaxare si stare de bine!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review