'

BARBIE PAPUSA BARBIE CUTIE REVEAL LEUSOR

Mattel
267,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Mattel
Cod produs - SKU MTHKR06

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MTHKR06
Greutate
0.55 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 7 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Inaltime
32.50
Latime
18.00
Lungime
9.50

Descriere

Cu 10 surprize intr-un singur pachet, papusile din seria Barbie Cutie Reveal Cozy Cute Tees ofera cea mai draguta experienta de desfacere a cutiei, cu prieteni animale de plus, moda si distractie prin transformare! Despacheteaza pentru a gasi un leu galben adorabil, de plus, imbracat intr-un tricou colorat cu un mesaj inspirational Speranta si care ascunde inauntru o papusa Barbie!Ridica capul costumului si dezvaluie papusa Barbie pozabila, cu par lung, blond cu striatii mov, 9 articulatii pozabile si detalii ale fetei cu forme stralucitoare!Deschide cele 4 pungi surpriza pentru a gasi moda si accesorii precum o fusta din satin, o bentita Barbie, o pereche de pantofi, un pieptene de burete si un mini leu adorabil asortat!Copiii pot sa o imbrace si sa o aranjeze pe Cutie Barbie inversand partea de sus a costumului pentru a gasi o jacheta din fleece super-moale cu imprimeu pastelat curcubeu. Capul costumului se transforma si el intr-un pat pentru mini prietenul animal de companie!Foloseste apa rece ca gheata pentru a transforma parul papusii Barbie cu o dunga colorata si pentru a deschide si inchide ochii mini-animalului de companie se schimba la loc cu apa calda. Repetati din nou si din nou!Papusile din seria Barbie Cutie Reveal Cozy Cute Tees sunt un cadou minunat pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani, in special pentru cei carora le place sa descopere surprize dragute!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review