'

BARBIE POP REVEAL RISE N SURPRISE PAPUSA BARBIE

Mattel
324,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Mattel
Cod produs - SKU MTHRK57

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MTHRK57
Greutate
1 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 7 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Inaltime
32.50
Latime
14.00
Lungime
13.00

Descriere

Setul dulce Barbie Pop Reveal Rise and Surprise ofera o experienta unboxing cu peste 15 surprize, aducand bucurie si magie in timpul descoperirii fiecarui element!Ambalajul face parte din distractie, trageti banda pentru a indeparta stratul exterior si apasa butonul de pe maner pentru a vedea cum papusa Barbie se ridica ca prin magie!Pentru a completa povestea are si un animal de companie parfumat, o hainuta colorata si accesorii de plaja, cum ar fi o bentita cu flamingo pentru papusa Barbie, ochelari de soare pentru animalul de companie si un colac flamingo atat pentru papusa cat si pentru animalutul de companie!Descopera piese suplimentare in interiorul unor pungi surpriza si cuburi de gheata care se deschid cu adevarat pop - o mini-bautura si o pereche de pantofi pentru papusa Barbie foloseste cuburile pentru depozitare sau pentru a repeta dezvaluirile!Pentru a intensifica distractia, utilizeaza apa rece pentru a dezvalui machiajul papusii si apa calda pentru a-l schimba la loc, oferind astfel surprize de schimbare repetata a culorii. Cu toate aceste elemente captivante, acest set ofera o experienta completa si plina de surprize pentru fanii Barbie!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review