'

Bicicleta din lemn fara pedale cu 4 roti

233,10 RON PRP: 259,00 RON
.
valabil pana la 07 mai
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU TPB5162

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TPB5162
Brand
Varsta
1-5 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Copiii micuti vor indragi pe loc aceasta frumoasa bicicleta din lemn care, pe langa designul modern si atractiv, cu elemente de decor dinamice in culori vii, le ofera comoditate, confort si multa distractie!
  • Cadrul masiv din lemn, structura triunghiulara si designul stabil o fac potrivita pentru prima bicicleta a bebelusului! Bicicleta a fost proiectata pentru a oferi stabilitate, iar designul cu doua roti in fata si doua mai indepartate in spate face ca bebelusul sa o poata roti si intoarce cu usurinta. Rularea este neteda si usoara, necesitand foarte putin efort. In plus, raza de virare este limitata, ceea ce impiedica rasturnarea
  • Acest vehicul este recomandat copiilor incepand cu varsta in jur de 1 an si peste, pana in momentul in care acestia se pot aseza si il pot controla in siguranta. Pentru ei, acest vehicul pe roti ii invata sa impinga din picioare si, de asemenea, sa-si exercite echilibrul cand stau pe loc sau cand se afla in miscare. Micutii vor experimenta cu miscarea si echilibrul, primul lor sentiment de libertate. In plus, ii ajuta eficient pe copii sa invete mersul pe jos.
  • Produsul este fabricat din lemn de inalta calitate, fara formaldehida, durabil si rezistent, cu finisaje atent realizate, pentru a proteja mainile copiilor. A fost vopsit cu vopsele ecologice pe baza de apa, prietenoase cu mediul si non-toxice pentru copii, fiind conform standardelor internationale actuale de siguranta.
  • Jantele rotilor sunt suficient de late si groase pentru a oferi stabilitate si a nu se rasturna si sunt fabricate din cauciuc moale, special pentru a proteja podelele, astfel incat copiii sa o poata folosi in siguranta in interior. Cauciucul, nu numai ca va reduce deteriorarea podelei, dar va oferi si durabilitate rotilor, iar micutilor posibilitatea sa exploreze in siguranta casa.
  • Manerele sunt fabricate din cauciuc, nu se pot scoate cu usurinta si sunt prevazute cu striatii pentru a creste aderenta si a impiedica mainile copiilor sa alunece.
  • Designul curbat al scaunului, ingust in fata si mai lat in spate, sporeste confortul bebelusului.
  • Plimbarea pe aceasta bicicleta va ajuta la dezvoltarea musculaturii picioarelor si a abilitatilor motorii ale bebelusului si la imbunatatirea coordonarii ochi-mana si a simtului echilibrului. De asemenea, ii va oferi micutului o satisfactie deosebita atunci cand invata sa controleze si sa conduca propriul sau vehicul mic.
  • Este usor de asamblat cu ajutorul manualului.
  • Varsta recomandata: 1+an
  • Dimensiuni: lungime: 50 cm; inaltimea ghidonului: 37 cm; inaltimea scaunului: 24 cm; latime (roti din spate): 33,5 cm

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review