'

Bilibo galben

149,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU MK43004

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MK43004
Brand
Culoare
Galben

Descriere

  • Bilibo este o jucarie extraordinara de dezvoltare a abilitatilor care le ofera copiilor o modalitate inedita prin care isi pot dezvolta creativitatea si imaginatia.
  • Cu ajutorul lui Bilibo copiii pot inventa o multime de jocuri proprii, putand fi folosit aproape oriunde, fie in interior sau in aer liber, in nisip, zapada sau apa, deoarece nu are o functie predeterminata.
  • Bilibo nu vine cu idei sau cu instructiuni de folosire, deoarece nu sprijina jocul planificat si predeterminat, lasandu-i pe copii sa creeze si sa inventeze propriile jocuri si activitati distractive.
  • Copiii pot sta in el, pe el, se pot ascunde, il pot roti, strange, intoarce sau invarti, il pot umple cu apa, nisip, zapada sau jucarii, il pot ridica si transporta sau il pot trage dupa ei. Poate fi o casca, o cochilie, un scaun , o sanie, un leagan pentru papusi, tunel de tren, lopata, bazin de apa si multe altele. Aceasta jucarie de ultima generatie este infinit adaptabila cu utilizari nelimitate!
  • Proiectata in Elvetia, in colaborare cu experti in dezvoltarea copiilor, aceasta jucarie este castigatoarea a numeroase premii pentru design si valoare de joc.
  • Fabricata din polietilena netoxica, rezistenta la socuri, este incredibil de durabila si potrivita pentru jocul in interior si in aer liber. Nu contine: BPA, ftalati, latex.
  • Este usor de depozitat.
  • Aceasta jucarie nu este doar un simplu instrument de distractie, ci si un adevarat joc pentru dezvoltarea abilitatilor. Pe langa faptul ca ii amuza, jucaria le stimuleaza curiozitatea, inspira jocul imaginativ si le dezvolta echilibrul, capacitatea de coordonare, abilitatile motorii de baza, abilitatile sociale, creativitatea si imaginatia.
  • Prin aspectul simplu si varietatea mare de utilizare, Bilibo garanteaza ca timpul petrecut cu acest joc va fi amuzant si placut si, nu in ultimul rand, foarte util!
  • Varsta recomandata: 2-8 ani.
  • Dimensiuni: 39 x 39 x 22 cm, greutate: 800 grame.

[embed]https://youtu.be/p-H7XmbcDK0[/embed]

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review