'

BRICK TRICK FERMA MARE DIN CARAMIDUTE CERAMICE

Trefl
345,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Trefl
Cod produs - SKU 60969
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
60969
Greutate
1.67 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 6 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
26.60
Latime
39.60
Lungime
8.90

Descriere

Construieste o ferma mare, folosind caramizi adevarate, lemn si elemente decorative. Foloseste planurile de constructie incluse in set sau creeaza o structura unica din imaginatie. Joaca-te cu miniaturile din hartie de la tara incluse in set! nsa distractia nu se incheie aici! Dizolva structura in apa si continua sa construiesti cu aceleasi caramizi. Cutia contine caramizi adevarate, lipici, sipci de lemn, elemente decorative, miniaturi din hartie, suport, abtibilduri si instructiuni. Distractie la mai multe niveluri!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review