'

BRUDER - COMBINA AGRICOLA CLAAS LEXION 780 TERRA TRAC

BRUDER
590,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRUDER
Cod produs - SKU BR02119

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BR02119
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Combina agricola Claas Lexion 780 Terra Trac de la BRUDER Spielwaren este foarte bine detaliata. Numarul sau mare de functii, dimensiunea si manopera sunt, de asemenea, uimitoare. Senilele sunt cu adevarat deosebite. TERRA TRAC reprezinta o dezvoltare inovatoare a companiei Claas. Mega masinile agricole de astazi sunt atat de puternice si grele incat aceste dezvoltari inovatoare sunt necesare pentru a raspandi presiunea si a avea grija de sol. Acest lucru creste, de asemenea, eficienta in timpul recoltarii, deoarece rezistenta este scazuta si derapajul este mai putin frecvent. BRUDER este prima companie din lume care aduce pe piata un model de cale TERRA TRAC complet functional, cu senile robuste la scara 1:16. Directia usor de controlat face ca mainile mici sa poata manevra cu usurinta marele model. Unitatea de taiere poate fi utilizata si in off-road si are un control automat al nivelului. Dupa ce lucrarea este finalizata, aceasta poate fi suspendata de cuplajul barei de tractare a combinei cu ajutorul unui sasiu al unitatii de taiere. Bobina actionare prin frecare si rezervorul de cereale se poate goli prin tubul de scurgere, prin actionare manuala. Prin urmare, nu este nimic ce nu puteti face atunci cand va jucati cu functionalitatile combinei agricole. Usa care se deschide si cabina soferului sunt perfect potrivite pentru figurina bworld (nu este inclusa), iar numeroase clapete si posibile ajustari adauga un plus de distractie. Varsta recomandata 4 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review