'

BRUDER - FIGURINA MUNCITOR FORESTIER CU ACCESORII

BRUDER
140,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRUDER
Cod produs - SKU BR62650

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BR62650
Categorii
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

De unde provine lemnul pentru semineul cald si confortabil din sufragerie sau pentru aragazul din teracota? Cu setul de padure puteti reconstitui fiecare pas, de la cheresteaua taiata pana la lemnul de foc taiat. Din sectiunea mare a copacului se taie bucati mai mici cu ajutorul drujbei, iar aceste bucati pot fi apoi prelucrate ulterior cu un taietor de trunchiuri, tranformandu-le in trunchiuri mai mici, care sunt mai usor de manevrat. In mod evident, forta bruta este necesara aici. Drujba nu poate face totul. Pentru aceste sarcini exista topitorul si fierastrau de mana. Sanatatea muncii si siguranta sunt intotdeauna in prim plan atunci cand taiati. Prin urmare figurina de joc este, de asemenea, echipata cu o vesta de protectie si o casca de protectie cu viziera. Figurinele pot tine in siguranta instrumentele datorita modului in care au fost concepute mainile lor. Varsta recomandata 4 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review