'

BRUDER - MASINA DE TEREN LAND ROVER DEFENDER CU REMORCA SI CAL

BRUDER
305,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRUDER
Cod produs - SKU BR02592

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BR02592
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Noul Defender oferit de BRUDER combina capabilitati off-road fascinante cu eleganta clasica a designului Land Rover. La fel ca in cazul tuturor vehiculelelor noastre, fiecare detaliu al acestui nou model este fidel originalului. Multumita detaliilor sale surprinzatoare, inclusiv placa structurala ridicata pe capota motorului si numeroasele sale caracteristici complet operationale, modelul pe care l-am creat ii va convinge atat pe fanii brandului Land Rover cat si pe oricine apreciaza atentia la detalii. In afara de capota motorului, care ofera o vedere a detaliilor blocul motorului, usile spate si laterale pot fi deschise, in timp ce bancheta din spate si cuplajul barei de tractiune pot fi demontate. Multumita suspensie pe ambele axe, modelul de jucarie al acestui vehicul stapaneste cu usurinta orice teren la fel ca omologul sau din viata reala. In plus, axa frontala este dirijabila datorita coloanei de directie suplimentare (incluse) familiara prin prisma seriei de tractoare de la BRUDER si, prin urmare, face controlul acestui vehicul sa fie floare la ureche. Vehiculul este, de asemenea, foarte atractiv pentru fanii sporturilor ecvestre deoarece combina capabilitati off-road si design elegant, cu capacitatea de a atasa o remorca pentru cai. Varsta recomandata 3 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review