'

BRUDER - MASINA TRACTARE MAN TGS CU MASINA ROADSTER CU LUMINI SI SUNETE

BRUDER
500,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRUDER
Cod produs - SKU BR03750

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BR03750
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Masinile de tractare sunt instrumente versatile in trafic. Acestea pot tracta vehicule avariate si le pot duce la service sau pot muta vehiculele parcate ilegal. Camionul de tractare MAN TGS cu multe functii a fost acum adaugat la gama BRUDER. Platforma poate fi coborata pentru a scoate vehiculele. De asemenea, este posibil sa incarcati vehicule folosind macaraua pivotanta care poate fi extinsa. Cand macaraua este in folosinta, hamul de incarcare, format din lanturi si cleme pentru roti, permite ridicarea si incarcarea sigura si rapida. Sabotii rotilor si stabilizatoarele pliabile asigura vehiculul in pozitie, iar anvelopele completeaza HGV-ul. Cabina bine detaliata a camionului MAN TGS are usi care se deschid si oglinzi pliabile. Modulul de lumina si sunet a fost, de asemenea, pre-instalat. Noul roadster are un acoperis detasabil si poate gazdui orice figurina bworld. BRUDER Roadster vine cu noul sistem de schimbare a rotilor pentru si mai multa distractie. Varsta recomandata 4 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review