'

BRUDER - VEHICUL DE TRACTARE MERCEDES BENZ CU SIRENA SI VEHICUL

BRUDER
380,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRUDER
Cod produs - SKU BR02675

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BR02675
Brand
Varsta
4 ani+

Descriere

Vehicul de Tractare Mercedes Benz cu Sirena si Vehicul de la Bruder transforma jocul in realitate! Inovator, eficient, fiabil – asa descrie Mercedes Benz noul Sprinter. Sprinter de ultima generatie continua sa fie solutia de transport populara si versatila. Gama extinsa de la BRUDER include cei mai noi si variate modele de Sprinter. Designul elegant si modern al transportorului auto este evident de la prima vedere. Transportorul auto are o platforma care a fost modelata pana la ultimul detaliu a originalului. Pe langa usile de inalta calitate cu lambriuri interioare si modulul de lumina si sunet, troliul cu cablu este un element deosebit. Cu acest troliu cu cablu, vehiculele avariate pot fi tractate, chiar si din cele mai dificile situatii. Cutiile de scule montate lateral sunt folosite pentru depozitarea calelor de roata, iar rampele de acces pot fi, de asemenea, impinse direct in sasiu. Noul roadster BRUDER are un acoperis detasabil si poate gazdui orice figurina bworld. Pentru si mai multa distractie, vehiculul are instalat noul sistem de schimbare a rotilor. Cabina: - Geamuri din cabina sunt din plastic transparent si rezistent la spargere - Usile pot fi deschise - Adaptor de montare pentru echipament montat frontal - Modul de lumina si sunet cu patru functii diferite (zgomot motor, semnal zgomot, pompieri si sirena de politie) Corpul utilajului: - Rampe de incarcare extensibile - Troliu cu cablu extensibil - Capacele cutiilor de scule din stanga si din dreapta pot fi deschise - Calele de roata pot fi depozitate in cutiile de scule Include BRUDER Roadster cu acoperis si roti detasabile Alte informatii: - Varsta recomandata: potrivit de la varsta de 4 ani in sus pentru a fi folosit la interior si in aer liber - Fabricat din materiale plastice de inalta calitate, cum ar fi ABS - Compatibil cu figurina - Scala 1:16

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review