'

Carucior Leclerc Influencer XL Sand Chocolate

Leclerc
2.399,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Leclerc
Cod produs - SKU L-LEC10012

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
L-LEC10012
Categorii
Brand
Culoare
Bej

Descriere

Descriere Carucior Leclerc Influencer XL Sand Chocolate Carucior Leclerc Influencer XL Sand Chocolate - confort, functionalitate si design! Leclerc Influencer XL este fratele mai mare al renumitului carucior Influencer. La fel ca si fratele mai mic, Leclerc Influencer XL se pliaza si de desface in doar 1.5 secunde, cu o singura apasare a unui buton. Datorita rotilor mai mari, sezutului mai incapator si mecanismului unic de pliere, caruciorul Leclerc Influencer XL este ideal pentru calatorii, viata in oras, plimbari in natura si experiente pe diferite tipuri de teren. Sezutul cu captuseala moale mentine copilul confortabil chiar si in calatorii prelungite. Caracteristici Carucior Leclerc Influencer XL Sand Chocolate: Confort pentru tine si bebelus Capotina cu fereastra si clapeta magnetica. Spatar reglabil in 3 pozitii, (inclusiv pozitie de somn). Suport pentru picioare reglabil. Usurinta in utilizare Bara de protectie detasabila. Centura de siguranta in 5 puncte cu inchidere magnetica. Suspensii pe toate rotile. Frana de picior. Puncte de atasare pentru geanta de infasat (se achizitioneaza separat). Rezistent la intemperii Capotina extensibila cu protectie SPF 50+. Material textil hidrofug 600D. Materiale de inalta calitate Maner si bara de protectie imbracate in piele sintetica (PU). Geanta de transport confectionata din material rezistent. Roti 100% PU. Ce este inclus? Carucior Leclerc Influencer XL Army Green cu bara de protectie si geanta de transport. Caracteristici tehnice : Potrivit pentru copii cu varsta: 0 luni - 5 ani. Dimensiuni carucior montat: 51 x 63 x 104 cm. Dimensiuni carucior pliat: 45 x 24 x 60 cm. Greutate carucior: 8.1 kg. Greutate totala sustinuta: 22 kg. Capactate cos cumparaturi: 3 kg. Material cadru: aluminiu.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review