'

CARUCIORUL KINDERKRAFT ASKOY, BLACK

799,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU KSASKO00BLK0000

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
KSASKO00BLK0000
Categorii
Greutate
11.2 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 0 luni - 6 ani
Pentru
Unisex
Inaltime
25.00
Latime
81.00
Lungime
44.50

Descriere

Carucior sport Kinderkraft ASKOY, BLACK Kinderkraft ASKOY BLACK iti va usura viata! Este companionul ideal pentru familiile care cauta un carucior urban usor de manevrat. ASKOY BLACK isi va insoti micutul timp de aproximativ patru ani. Este un carucior iubit nu doar de copii, ci si de parinti. Poti sa-l pliezi cu o singura mana, iar datorita rotilor rezistente cu amortizoare, nici bordurile inalte nu vor fi o problema. Capotina mare, rezistenta la apa, fabricata din material UPF50+, si setul de accesorii pentru orice tip de vreme fac ca ASKOY BLACK sa devina rapid ajutorul tau preferat in oras. Carucior pana la 24 kg ASKOY BLACK este un carucior usor, perfect pentru intregul interval in care vei avea nevoie de un carucior. Spatarul poate fi rabatat in pozitia orizontala, iar centura de siguranta poate fi adaptata pentru un nou-nascut. Caruciorul are o capacitate de 24 kg, ceea ce il face potrivit chiar si pentru un prescolar. Pliere cu o singura mana Locuiesti in agitatia orasului? Ai nevoie de un ajutor de incredere! Datorita mecanismului CLICK &amp FOLD, ASKOY BLACK se pliaza cu o singura mana in doar cateva secunde, fie ca este inainte de a intra intr-un lift, sa urci scarile sau sa pui caruciorul in portbagajul masinii. Usor de manevrat si de incredere ASKOY BLACK este un carucior usor de manevrat si de condus. Rotile nu trebuie umflate, iar datorita amortizoarelor, nu va avea probleme pe strazi denivelate sau borduri inalte. Rotile fata sunt din spuma rezistenta la intepaturi, se rotesc la 360&deg si se pot bloca pentru a conduce drept. Rotile din spate sunt din cauciuc umplut cu spuma pentru a asigura rezistenta la intepaturi si durabilitate suplimentara. Pozitie orizontala Spatarul caruciorului poate fi ajustat usor si in liniste. &Icircntr-o clipa il poti apleca in pozitia orizontala sau pozitia sezut. si atunci cand micutul tau se plictiseste sa priveasca lumea din afara, poti ajusta usor spatarul si suportul pentru picioare (trei optiuni) astfel incat micutul tau sa poata dormi intins. Pentru soare si ploaie Caruciorul ASKOY BLACK este un ajutor practic pentru parinti, pregatit pentru orice vreme. Capotina mare este fabricata dintr-un material rezistent la apa UPF50+. &Icircl va proteja pe micut de ploaie si razele UV. Este echipat cu o umbrela suplimentara si o fereastra prin care poti arunca o privire pentru a vedea ce face copilul tau oricand doresti. Caracteristici suport pentru picioare reglabil in trei pozitii accesorii suport pentru pahar, husa de ploaie cos cu o capacitate de 2 kg Materiale Roti fata spuma EVA spate cauciuc cu umplutura de spuma Husa poliester Maner parinte, bariera de protectie spuma EVA Dimensiuni desfacut 88 x 51 x 108 cm pliat 85 x 51 x 28 cm Diametrul rotilor fata 17 cm (7&rdquo) spate 25 cm (9&rdquo) Altele inaltime maner parinte 108 cm lungime sezut 85 cm dimensiuni suport picioare 18 x 34 cm dimensiuni sezut 22 x 33 cm dimensiuni spatar 45 x 33 cm Greutate 9 kg

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review