'

Carusel muzical portabil Meadow Days, Ia-ma cu tine, Tiny Love

Tiny Love
143,69 RON
-Costul de transport nu este inclus
Tiny Love
Cod produs - SKU TL127

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TL127
Brand

Descriere

Tiny Love - Mici momente de iubire. Mici momente de uimire pentru mari descoperiri Carusel colorat si usor care ii ofera micutului tau distractie nelimitata! Jucarie adorabila cu sunete calmante si miscari usoare ce relaxeaza copilul si incurajeaza dezvoltarea inteligentei emotionale. Conectori speciali care permit prinderea caruselului de cele mai multe accesorii pentru bebelusi Arici care se prinde cu usurinta de landou; Clama speciala care permite prinderea caruselului de carucior. Recomandari pentru dezvoltare pe diferite categorii de varsta 0-3 luni: Bebelusii de toate varstele vor aprecia sentimentul de siguranta si continuitate oferite de acest carusel muzical portabil, oriunde ar merge. 3-5 luni - Poti incepe sa dezvolti vocabularul bebelusului tau numind animalutele caruselului sau intreband si raspunzand in felul urmator: "Unde este ariciul Marie? – Aici! Unde este vulpea Christopher? – Aici este!" Acest produs incurajeaza dezvoltarea: limbajului si a comunicarii, a simturilor si a inteligentei emotionale. Recomandare de varsta: 0luni+ Dimensiune produs: 32 x 34 x 26.5 cm (lungime, inaltime, adancime) Baterii necesare: 3 x AA/LR6 (1.5V)

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review