'

Casuta de papusi din lemn cu mansarda, Mentari

449,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU MEN4257

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MEN4257
Brand

Descriere

  • Aceasta minunata casuta din lemn pentru papusi, cu mobilier si decoratii incantatoare, in nuante frumoase de mov, roz si albastru le va inspira pe fetite sa imagineze nenumarate povesti si jocuri de rol si le va asigura nesfarsite ore de joaca distractiva si creativa.
  • Casuta este structurata pe doua nivele, unite intre ele printr-o scara si cuprinde la parter un living cu bucatarie, iar la etaj un dormitor cu baie.
  • Toate camerele sunt mobilate cu piese de mobilier perfect finisate, pictate in nuante pastelate de roz, albastru, natur, mov si alb. Pentru un aspect fermecator, peretii, podelele si acoperisul casutei au fost pictate si decorate in combinatii asortate ale acelorasi culori.
  • Pentru a asigura o joaca captivanta si distractiva, casuta a fost inteligent proiectata, cu laturile si acoperisul deschise, pentru un acces facil la interiorul ei. Acest design deschis da posibilitatea mai multor copii sa se joace cu usurinta impreuna.
  • Produsul este realizat din lemn de inalta calitate, vopsit cu vopsele non-toxice, nedaunatoare pentru sanatatea copiilor.
  • Aceasta casuta de papusi din lemn ofera copiilor ore indelungate de joaca captivanta, distractiva si totodata educativa. Incurajaza imaginatia, jocul de rol, organizarea si abilitatile sociale, invata copiii sa interactioneze cu ceilalti. Imitand prin jocul de rol activitatile adultilor, copiii vor intelege mai bine situatiile cu care se confrunta acestia in viata de zi cu zi, vor trece prin emotiile aferente lor si vor cauta solutii pentru rezolvarea diferitelor probleme.
  • Dimensiune: 40 x 40 x 28 cm
  • Varsta recomandata: 3-7 ani.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review