'

Casuta de papusi din lemn cu mansarda Viga

399,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU VIG0785

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
VIG0785
Brand
Varsta
3-6 ani

Descriere

  • Aceasta casuta pentru papusi din lemn de calitate, minunat vopsita in culori vesele, este un cadou minunat pentru toti copiii care isi doresc un loc in care sa se desfasoare povestile si jocurile lor imaginative, pline de fantezie.
  • Casuta din lemn pe doua niveluri are patru camere (dormitor, baie, living, si bucatarie cu sufragerie) dotate cu 24 de piese de mobilier bine lucrate si care se potrivesc perfect in camere. Pe langa acestea mai include doua papusi reprezentand un bunic si o bunica.
  • Pentru a asigura un joc de rol cat mai captivant si distractiv, casuta a fost inteligent proiectata, cu laturile si o parte a acoperisului deschise pentru un acces facil la interiorul ei, cu usi glisante si ferestre care se pot deschide spre exterior. Acest design deschis da posibilitatea mai multor copii sa se joace cu usurinta impreuna.
  • De asemenea, dimensiunile potrivite (42.5cm x 40.0cm x 26.5cm), cat si manerul incorporat in partea de sus a acoperisului, fac aceasta casuta usor de apucat si de mutat in locurile dorite de catre copii, sau poate fi chiar luata in urmatoarea vacanta cu masina a familiei.
  • Aceasta casuta de papusi este realizata din lemn de calitate, cu detalii pictate manual, vopsita cu vopsele non-toxice, respectand standardele europene de calitate si siguranta.
  • Casuta vine sub forma de pachet plat, simplu de asamblat, intr-o cutie prevazuta cu maner.
  • Aceasta casuta de papusi din lemn ofera copiilor ore indelungate de joaca captivanta, distractiva si totodata educativa. Incurajaza imaginatia, jocul de rol, organizarea si abilitatile sociale, invata copiii sa interactioneze cu ceilalti.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review