'

Cearsaf Aerosleep 140 x 70 cm Verde

104,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU AC-140-070-GN

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
AC-140-070-GN
Categorii
Greutate
0.3 kg
Brand
Varsta
0 luni+
Culoare
Verde

Descriere

Minunat moale și ultra sigur pentru copil, cearsaful AeroSleep asigura o permeabilitate maxima a aerului intre structura 3D tip fagure a protectiei de saltea din aceeasi gama si suprafata corpului ; asigura copilului o suprafata de dormit respirabila si igienica, oferind astfel conditiile optime pentru un somn lin, confortabil si placut.

Cearsaful Aerosleep, garanteaza permeabilitatea maxima a aerului impreuna cu protecțiile de saltea,ce apartin aceleiasi game. Materialul special care nu mentine umezeala, din care este fabricat cearsaful si orificiile de pe toata suprafata acestuia asigura respirabilitatea optima a corpului .

Caracteristici :

Se poate folosi de la nastere. Se spala la 60°C. Sigur si respirabil.

Se pot folosi pentru majoritatea saltelelor cu dimensiunea 40x 80, 60 x 120, 70 x 140, 90 x 200 si se pozitioneaza simplu, prin intermediul elasticului de fixare din structura cearsafului.

Pentru a optimiza circulatia aerului, se recomanda combinarea protectiei pentru saltea cu cearsaful permeabil la aer, de la Aerosleep.
Folosind produsele Aerosleep, copilul va beneficia in permanenta de o suprafata igienica si sanatoasa de dormit.

Certificat TUV ID 8111008300 si Oeko-Tex in acord cu Standard 100(sigur in utilizare datorita procesul de fabricare si a substantelor folosite) - 1505023.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review