'

Ceas cu GPS pentru copii Masha and the Bear, AGU

AGU
329,99 RON
-Costul de transport nu este inclus
AGU
Cod produs - SKU M1

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
M1
Brand
AGU

Descriere

AGU Baby - Produse inteligente, create pentru nevoile copilului tauCeasul cu GPS Masha and the Bear cu imagini luminoase ale personajelor il vor introduce pe cel mic in lumea aventuroasa a lui Masha, a ursului si a altor locuitori ai padurii.Veti sti intotdeauna unde este copilul in timp ce el se simte independent.Ceasul cu GPS Masha and the Bear garanteaza coordonatele exacte (pana la 1 m) ale locatiei copilului (GPS + GLONASS via card micro SIM aflat in ceas). Puteti seta modul de obtinere a informatiilor despre locatia copilului la intervale de 1 minut, 10 minure sau o ora. De asemenea, puteti solicita coordonatele in orice moment doriti. Conexiune cu ajutorul aplicatiei AGU Functie de telefon incorporata Precizia localizarii pana la 1 m Senzor anti-pierdere incorporat Cerinte de sistem: IOS 7.0 sau versiuni ulterioare, Android 4.5 sau versiuni ulterioare Difuzor incorporat, microfon, accelerometru, GPS, antena GSM Suport micro-SIM Ecran 1.0 inch OLED Conexiune: GPS 22 canale; GSM (850/900/1800/1900 MHz);GPRS (clasa 12); AGPS, LBS, GlonassAutonomia bateriei: pana la 24 oreDimensiuni, lungime x latime x inaltime, mm: 45x37x16Greutate: 25gPachetul contine: Ceas cu GPS pentru copii Masha and the Bear M1 – 1 buc, Cablu USB – 1 buc

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review