'

Cos bebe Childhome Moise cu saltea, Gri

Childhome
545,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Childhome
Cod produs - SKU CH-MBGR

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
CH-MBGR
Categorii
Brand
Culoare
Gri

Descriere

Descriere Cos bebe Childhome Moise cu saltea, Gri Cosul Moise de la Childhome este perfect pentru nou-nascutul tau. Include saltea moale si ofera un loc confortabil in care micutul tau sa traga un pui de somn. Designul minunat se potriveste in orice camera! Atentie: nu puteti muta cosul cu bebelusul in el. Cosul Moise este potrivit doar pentru bebelusii care nu pot sta independent si poate fi folosit numai pe o suprafata stabila si uscata. Nu lasati manerele sa atarne in cos. Caracteristici Cos bebe Childhome Moise cu saltea, Gri: Un loc sigur pentru primele saptamani ale bebelusului. Potrivit pentru bebelusii de pana la 6 luni (9 kg). Arata grozav in orice incapere. Usor de transportat. Setul include: Cos Moise cu manere. Saltea potrivita pentru interiorul cosului. Atentie! Produsul poate fi prezentat in imagini impreuna cu alte accesorii in scop informativ. Acestea nu sunt incluse. Disponibil separat: Suport balansoar Childhome pentru Cos bebe Moise. Husa Cos bebe Childhome Moise, disponibila in diferite culori si modele. Caracteristici tehnice Cos bebe Childhome Moise cu saltea, Gri: Dimensiuni: 84 x 47 x 26 cm. Material: Cos fabricat din hartie, cadru metalic, captuseala: 55% bumbac, 45% poiliester; Manere 100% panza; Saltea: 55% bumbac, 45% poliester, Umplutura: 100% poliester. Conform cu standardul de siguranta: EN 1466:2014.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review