'

CUB GAN 356 i carry S Magnetic cu aplicatie

233,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU GAN964586

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
GAN964586
Categorii
Greutate
0.23 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 6 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
6.60

Descriere

356 I Carry este un Smart Cube care poate fi conectat la aplicatia CUBE STATION, permitandu-va sa concurati impotriva altor speedcubers din intreaga lume. Cuburile inteligente sunt viitorul cuburilor magice, deoarece creeaza o platforma online comuna de-a lungul continentelor, iar cu designul fantastic al GAN, Carry nu este doar printre cele mai bune cuburi inteligente, ci si printre cele mai bune speedcubes 3x3 de pe piata. Versiunea S a GAN 356 I Carry este un model mai nou, cu o durata de viata imbunatatita a bateriei de 50 de ore per baterie. Cubul este magnetic, are 110mm si 220 grame.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review