'

Cuburi constructie din lemn, 75 piese, Wonderworld

145,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU WW-2520

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
WW-2520
Brand
Varsta
2-6 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Setul de cuburi din lemn de la Wonderworld ii incurajeaza pe copii sa isi exploreze creativitatea pentru a construi si a se juca.
  • Setul cuprinde 75 de cuburi, atat colorate, cat si in nuanta natur, de diferite forme geometrice.
  • Cuburile sunt fabricate din lemn de calitate de arbore de cauciuc natural, provenit din exploatari ecologice si responsabile si sunt colorate cu vopsele si lacuri ecologice pe baza de apa, netoxice si sigure pentru copii. Ambalajul este realizat din cel putin 70 % hartie reciclata.
  • Cuburile de construit sunt apreciate de copiii micuti deoarece nu este necesara imbinarea acestora, ci doar suprapunerea lor, putand astfel sa le manipuleze si sa construiasca cu usurinta, dupa bunul plac. Desi constructiile realizate astfel nu sunt rezistente, de cele mai multe ori copiii mici sunt interesati mai mult de procesul de construire in sine si mai putin de rezultatul obtinut.
  • Conceput pentru a oferi ore intregi de divertisment, acest set ii va ajuta pe micuti in dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a dexteritatii, indemanarii, motricitatii fine, perceptiei spatiale, spiritului de observatie, gandirii.
  • Cu ajutorul acestor cuburi, copilul va invata formele geometrice in spatiu, culorile, modul in care se potrivesc formele, cum sa construiasca. Cuburile de constructie din lemn sunt un instrument excelent pentru a dezvolta creativitatea si imaginatia micutilor.
  • Dimensiunea celui mai mic cub: 2 x 2 x 4 cm
  • Dimensiune ambalaj: 22 x 10 x 22 cm
  • Varsta recomandata: 2 ani+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review