'

Dippy, piscina gonflabila, 120 cm, albastru, Quut Toys

269,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU QT172673

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
QT172673
Brand
Culoare
Albastru

Descriere

  • Umple piscina cu apa pentru o balaceala amuzanta grozava, plina de stropi racorosi si transforma-ti gradina sau curtea intr-o oaza plina de distractie, in care cei mici vor adora sa se racoreasca in zilele toride de vara!
  • Indiferent daca planifici o intalnire de joaca intre copii, o vacanta sau un weekend confortabil cu familia, piscina Quut Dippy iti va transforma curtea din spate in cel mai bun refugiu de vara pentru familie.
  • Culorile elegante si grafica marina rafinata duc cu gandul la zilele lenese petrecute langa o piscina eleganta intr-un paradis tropical.
  • Imprimeurile captivante de pe fundul piscinei, ce redau viata acvatica, ii vor purta pe micuti in aventuri marine incitante in care isi vor imagina ca exploreaza adancul oceanului.
  • Dippy are o forma circulara cu diametrul de 120 cm si inaltimea de 25 cm, iar volumul de apa aproximativ cand este umflata si umpluta 50% este de 100 de litri.
  • Este fabricata din vinil rezistent si durabil in timp, 100% reciclabil.
  • Produsele Quut sunt netoxice, nu contin BPA, ftalati si latex, sunt reciclabile si respecta normele europene si internationale de siguranta a jucariilor si a folosirii substantelor chimice.
  • Quut reinventeaza jucariile clasice de plaja, ofera o colectie de jucarii inteligente, sustenabile si rezistente, care combina designul, ergonomia, durabilitatea si eco-responsabilitatea(fabricate fara BPA, ftalati, latex si 100% reciclabile).
  • Produsele Quut sunt inspirate de modul in care copiii se joaca la plaja. Sunt distractive, versatile, ergonomice, multifunctionale, frumoase si cel mai important: construite pentru a rezista … sezon dupa sezon si pentru a putea fi transmise si generatiei urmatoare.
  • Dimensiuni: 120 x 25 cm
  • Volum apa (50 % umpluta): 100 litri
  • Varsta recomandata: 2 ani+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review