'

EROI IN PIJAMALE SET 3 MOTOCICLETE CU FIGURINA SCARA 1:64

Simba
114,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Simba
Cod produs - SKU 203143003

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
203143003
Categorii
Greutate
0.24 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Inaltime
10.00
Latime
25.00
Lungime
10.00

Descriere

Pachetul de 3 PJ Masks de la Dickie Toys combina cei trei eroi din seria de succes PJ Masks intr-o versiune deosebit de rapida si anume pe motocicletele lor.Cu bicicletele de cross-country reproduse fidel si figurinele de joc atasate, povestile de aventura din binecunoscuta serie de desene animate despre Catboy, Gecko si Eulette pot fi aduse direct in dormitorul copilului tau.Fiecare motocicleta de jucarie cu roata libera este turnata sub presiune, ceea ce o face deosebit de de inalta calitate, durabila si precisa in fiecare detaliu. Gazduit intr-o cutie cadou, acest trio este un must-have absolut pentru fanii serialului si va aduce multe ore de distractie de joc. Aceste motocilete turnate la scara 164 au 7 cm lungime.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review