'

FISHER PRICE ANANAS CU SUNETE SI LUMINI

Mattel
276,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Mattel
Cod produs - SKU MTGYK20

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MTGYK20
Greutate
0.75 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 6 luni - 3 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
28.00
Latime
31.50
Lungime
12.50

Descriere

Setul de muzica Fisher-Price Pineapple &amp Friends va transforma camera copilului tau intr-un adevarat paradis tropical! Setul include trei zornaitoare sub forma de soare, o bucata de pepene verde si un flamingo cu picioare moi din dantela, precum si palmier pentru dentitie. Plasand prieteni tropicali in ananas, copilul va auzi sunete amuzante si melodii pline de viata si va vedea lumini stralucitoare. Vrei mai multa distractie? Apasati butoanele de pe ananas pentru a auzi mai multa muzica tropicala si pentru a activa melodii si invatarea frazelor despre culori, numere si forme. Copiii pot apuca, scutura si explora jucaria. Jucaria reproduce peste 35 de melodii, sunete, melodii si fraze in limba engleza.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review