'

FISHER PRICE ARICIUL CU ACTIVITATI SENZORIALE

Mattel
146,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Mattel
Cod produs - SKU MTHBP42
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MTHBP42
Greutate
0.35 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 0 luni - 2 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
20.50
Latime
23.00
Lungime
12.50

Descriere

Un prieten arici cu creasta? Pare un prieten de joaca destul de cool. Jucaria de plus arici Cuddle n&#39 Snuggle de la Fisher-Price are 8 texturi diferite si 3 sunete unice pe care pe care bebelusul le poate explora, inclusiv burtica fosnitoare, zornaitoare surpriza in interior si un nas care chitaie! Acest prieten pufos are si legaturi conectabile, pentru a putea fi agatat si luat cu dvs. oriunde pentru joaca. Jucarie de plus arici de imbratisat moale cu sunete si texturi pentru a atrage simturile in dezvoltare ale copilului. 8 texturi diferite inclusiv ace pufoase, fata brodata, snururi innodate si etichete panglica pentru a contribui la atragerea simturilor tactile ale bebelusului. Pare distractiv! Acest prieten arici are o burtica fosnitoare, un nas chitaitor si zornaie cand copilul il scutura. Are bucle pentru a atasa jucarii suplimentare pentru joaca usoara de luat oriunde. Pentru bebelusi incepand de la nastere

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review